Norges beste sommerhotell

Sommarøy Arctic Hotel i Tromsø er årets norske sommerhotell.
Redaksjonen
02 September 2010 - 08:48

Det har leserne av Reiser & ferie og Nettavisen bestemt i en avstemming.

Hotellet ble stemt fram med et lokalt engasjement og en utvetydig kjærlighet til både hotell og omgivelser som var umulig å ignorere, siterer Hotellmagasinet. Hotellet overbeviste med både antall stemmer og med inngående beskrivelser.

- Diplomet skal henge i resepsjonen, så både vi og gjestene får beundret det, sier hotellets daglige leder Hans Woll entusiastisk.

Woll sier han aldri trodde hotellet, som kun har om lag 18 årsverk, skulle gå av med seieren.
Stillhet og spektakulær natur er det som møter hotellets besøkende på «Tromsøs beste vestkant». Hotellet har 300 sengeplasser fordelt på 28 hotellrom og 24 sjøhus. Gjestene kan nyte sin egen lille private sandstrand under midnattssola, eller oppleve naturen aktivt gjennom ørnesafari, havcruise, tur til Hekkingen fyr eller et besøk til dyreparken.

Woll sier hotellet tar i mot utmerkelsen og nye gjester med et stort smil, og er tydelig på at dette vil inspirere til å holde kvaliteten oppe.

- Nå skal vi bare fortsette som vi har gjort - å gjøre vårt beste hver dag, avslutter hotellmedarbeider Kristin Hafsteinsdottir.

På andre plass i avstemmingen kom Sola Strand Hotel. Tredjeplassen gikk til Hotel Union Øye, mens Fretheim Hotel i Sognefjorden og Holmsbu Spa og Hotell i Hurum tok henholdsvis fjerde- og femteplassen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken
Ukens kake

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken

Denne gulrotkaken har fått smak av likøren laget av den sørafrikanske frukten marula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her