Norges beste sommerhotell

Sommarøy Arctic Hotel i Tromsø er årets norske sommerhotell.
Redaksjonen
02 September 2010 - 08:48

Det har leserne av Reiser & ferie og Nettavisen bestemt i en avstemming.

Hotellet ble stemt fram med et lokalt engasjement og en utvetydig kjærlighet til både hotell og omgivelser som var umulig å ignorere, siterer Hotellmagasinet. Hotellet overbeviste med både antall stemmer og med inngående beskrivelser.

- Diplomet skal henge i resepsjonen, så både vi og gjestene får beundret det, sier hotellets daglige leder Hans Woll entusiastisk.

Woll sier han aldri trodde hotellet, som kun har om lag 18 årsverk, skulle gå av med seieren.
Stillhet og spektakulær natur er det som møter hotellets besøkende på «Tromsøs beste vestkant». Hotellet har 300 sengeplasser fordelt på 28 hotellrom og 24 sjøhus. Gjestene kan nyte sin egen lille private sandstrand under midnattssola, eller oppleve naturen aktivt gjennom ørnesafari, havcruise, tur til Hekkingen fyr eller et besøk til dyreparken.

Woll sier hotellet tar i mot utmerkelsen og nye gjester med et stort smil, og er tydelig på at dette vil inspirere til å holde kvaliteten oppe.

- Nå skal vi bare fortsette som vi har gjort - å gjøre vårt beste hver dag, avslutter hotellmedarbeider Kristin Hafsteinsdottir.

På andre plass i avstemmingen kom Sola Strand Hotel. Tredjeplassen gikk til Hotel Union Øye, mens Fretheim Hotel i Sognefjorden og Holmsbu Spa og Hotell i Hurum tok henholdsvis fjerde- og femteplassen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Dagens rett

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger

Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her