Norges beste sommerhotell

Sommarøy Arctic Hotel i Tromsø er årets norske sommerhotell.

Det har leserne av Reiser & ferie og Nettavisen bestemt i en avstemming.

Hotellet ble stemt fram med et lokalt engasjement og en utvetydig kjærlighet til både hotell og omgivelser som var umulig å ignorere, siterer Hotellmagasinet. Hotellet overbeviste med både antall stemmer og med inngående beskrivelser.

- Diplomet skal henge i resepsjonen, så både vi og gjestene får beundret det, sier hotellets daglige leder Hans Woll entusiastisk.

Woll sier han aldri trodde hotellet, som kun har om lag 18 årsverk, skulle gå av med seieren.
Stillhet og spektakulær natur er det som møter hotellets besøkende på «Tromsøs beste vestkant». Hotellet har 300 sengeplasser fordelt på 28 hotellrom og 24 sjøhus. Gjestene kan nyte sin egen lille private sandstrand under midnattssola, eller oppleve naturen aktivt gjennom ørnesafari, havcruise, tur til Hekkingen fyr eller et besøk til dyreparken.

Woll sier hotellet tar i mot utmerkelsen og nye gjester med et stort smil, og er tydelig på at dette vil inspirere til å holde kvaliteten oppe.

- Nå skal vi bare fortsette som vi har gjort - å gjøre vårt beste hver dag, avslutter hotellmedarbeider Kristin Hafsteinsdottir.

På andre plass i avstemmingen kom Sola Strand Hotel. Tredjeplassen gikk til Hotel Union Øye, mens Fretheim Hotel i Sognefjorden og Holmsbu Spa og Hotell i Hurum tok henholdsvis fjerde- og femteplassen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen