Ny chiantifavoritt

Ny chiantifavoritt

Denne chiantien kan du ikke unngå å bli dypt og langvarig forelsket i.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Mens produsenten Castello di Monsanto betegnes som essensen av classico , lager de med FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed VIEW="embed-inline" SIZE="original" OBJECT_ID="78128" CUSTOM:OLDWIDTH="" CUSTOM:OLDHEIGHT="" CUSTOM:BOTTLEVIEW=""> essensen av chianti. Altså slik vi helst vil oppleve denne vinstilen, som en saftig og frisk vin med deilig kirsebærpreg, god balanse mellom sødmefull mykhet og lett tanninbitt, og ikke minst god leskende evne.

God matvin

En svært så tradisjonelt fremstilt vin hvor druene kommer fra vinmarker som ligger utenfor Classicos grenser, men fortsatt er det snakk om Monsantos egne.

En god matvin er den også, spesielt til populære bidrag fra det italienske kjøkken som pasta, polenta, risotto , carpaccio og andre småretter .

Til mer feststemte og forseggjorte retter velger jeg imidlertid heller fra Monsantos øvrige og meget interessante portefølje .

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.

Flaskefoto: Roger Kolbu (Apéritif)

Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen