Ny Courvoisier i begrenset opplag

Courvoisier VSOP Exclusif introdusere i disse dager på det norske markedet. Denne konjakken er en eksklusiv blend fra Cognac-distriktet og vil være tilgjengelig i et begrenset antall av ca. 1000 flasker i Norge, sier Allied Domecq Spirits & Wine Norway i en pressemelding

Med Courvoisier VSOP Exclusif viser en av Frankrikes mest tradisjonsrike konjakkprodusenter igjen sin styrke med hensyn til kvalitet. - Courvoisier har blant de strengeste krav til kvalitet av samtlige Cognac-produsenter, forteller markedssjef Øyvind Berg hos Allied Domecq Spirits & Wine Norway.
 

Produsentens mål er at det samme produktet skal inneha nøyaktig den samme smak og karakter år etter år. - For å kunne oppnå dette, stilles det meget høye krav til alle ledd i fremstillingsprosessen ; alt fra valg av drue, distrikt, destillasjon, eikefat, blending og tapping, samt lagring langt utover lovens minstekrav.
 
Råvarene er hentet fra de beste crus i Cognac, Grande og Petite Champagne, Borderies og Fins Bois. - Courvoisier VSPO Exclusif har vært lagret mellom 6 til 10 år og har en utsøkt vitalitet, dybde og fylde, samtidig som flasken har en ren og elegant design, sier Berg og legger til at dette er et produkt som vil tilfredsstille enhver konjakk-elskers kresne smak.
 
Pris på Vinmonopolet : Kr. 485, Varenr. 40317

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen