Ny generasjon frukt, bær og grønnsaker

Neste generasjon grønnsaker, frukt og bær er dyrket etter Agromarin-metoden.

Analyser fra forsøk viser at mineralinnholdet i disse produktene i gjennomsnitt har økt med 500 prosent. Agromarin er et organisk gjødselprodukt, som er rikt på mineraler og sporstoffer. Produktet inneholder 6,5 prosent nitrogen.
 
Positiv utvikling
Tallene er sammenliknet med konvensjonelt og økologisk dyrkede produkter. Dette skal ha positiv innvirkning på utvikling av ulike livsstilssykdommer.
 
Den dobbelte nobelprisvinneren Linus Pauling konstaterte at enhver sykdom kan spores til mangel på mikro- og spormineraler.
 
Gjenoppretter
Internasjonale eksperter innen landbruk har anslått at mineralinnholdet i matjord er redusert med 85 prosent de siste 50 år. Agromarin-metoden gjenoppretter og komplementerer næringsbalansen i dyrkningsjorden ved at det benyttes en spesialutviklet organisk plantenæring uten kunstige tilsetningsstoffer.
 
Mange mineraler
Plantenæringen inneholder mer enn 80 forskjellige mikro- og spormineraler, vitaminer og aminosyrer. Agromarin plantenæring er godkjent for både økologisk og konvensjonell produksjon.
 
Produkter og tankegangen lanseres tirsdag 23. oktober fra klokken 10 til 15 på restaurant Løa ved Vigeland Hovedgård i Vennesla.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen