Ny kjedesjef i Baker Hansen

Henrik Lo skal heve bakeriets utsalg.
01 April 2011 - 16:09

- Med tung og relevant erfaring fra flere toneangivende miljøer innen restaurant og servicenæringen, har Henrik Lo en svært relevant bakgrunn. Han har opparbeidet seg en unik evne til å bygge kultur, skape teamfølelse og motivere ansatte. Nå ser vi frem til å videreutvikle kjeden og styrke hvert enkelt utsalg, sier daglig leder i Baker Hansen, Knut Hals.

Lo kommer fra stillingen som Arena Event-sjef i ISS. Før det var han daglig leder for Ekebergrestauranten. Han har også sittet i ledergruppen for Wallmans Salonger i Skandinavia, hvor han blant annet hadde ansvar for oppstart og drift av restaurantene i Oslo og København.

- Baker Hansen har alltid vært kjent for sitt gode håndverk og ferske råvarer, og jeg har alltid vært imponert over hvordan familien og de ansatte lever og ånder for god bakst. Bakerikjedens 150-årige historie er unik, og jeg synes det er veldig attraktivt å jobbe for et selskap som har vært i familiens eie i fem generasjoner. Det gir en egen puls i organisasjonen, og jeg opplever at de ansatte er stolte av selskapet de jobber i, sier Lo.

Han skal først og fremst arbeide med kjededrift og HR-relaterte oppgaver:
- Nå ser jeg frem til å bygge team, og min ambisjon er at alle ansatte skal glede seg til å komme på jobb i Baker Hansen. Jeg ønsker å komme tettere inn på rekrutteringsprosessene slik at vi sikrer oss de beste og mest motiverte medarbeiderne for fremtiden. Motiverte medarbeidere er alltid de som gjør den beste jobben. I tillegg kommer jeg naturligvis til å bruke mye tid på selve kjededriften i Baker Hansen for å kartlegge og utvikle forbedringsområder.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her