Ny kjedesjef i Baker Hansen

Henrik Lo skal heve bakeriets utsalg.

- Med tung og relevant erfaring fra flere toneangivende miljøer innen restaurant og servicenæringen, har Henrik Lo en svært relevant bakgrunn. Han har opparbeidet seg en unik evne til å bygge kultur, skape teamfølelse og motivere ansatte. Nå ser vi frem til å videreutvikle kjeden og styrke hvert enkelt utsalg, sier daglig leder i Baker Hansen, Knut Hals.

Lo kommer fra stillingen som Arena Event-sjef i ISS. Før det var han daglig leder for Ekebergrestauranten. Han har også sittet i ledergruppen for Wallmans Salonger i Skandinavia, hvor han blant annet hadde ansvar for oppstart og drift av restaurantene i Oslo og København.

- Baker Hansen har alltid vært kjent for sitt gode håndverk og ferske råvarer, og jeg har alltid vært imponert over hvordan familien og de ansatte lever og ånder for god bakst. Bakerikjedens 150-årige historie er unik, og jeg synes det er veldig attraktivt å jobbe for et selskap som har vært i familiens eie i fem generasjoner. Det gir en egen puls i organisasjonen, og jeg opplever at de ansatte er stolte av selskapet de jobber i, sier Lo.

Han skal først og fremst arbeide med kjededrift og HR-relaterte oppgaver:
- Nå ser jeg frem til å bygge team, og min ambisjon er at alle ansatte skal glede seg til å komme på jobb i Baker Hansen. Jeg ønsker å komme tettere inn på rekrutteringsprosessene slik at vi sikrer oss de beste og mest motiverte medarbeiderne for fremtiden. Motiverte medarbeidere er alltid de som gjør den beste jobben. I tillegg kommer jeg naturligvis til å bruke mye tid på selve kjededriften i Baker Hansen for å kartlegge og utvikle forbedringsområder.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen