Ny kjøkkensjef hos Martha Mettlig

Stefan Sandersnäs er ansatt som ny kjøkkensjef hos Martha Mettlig i Oslo.
Redaksjonen
22 Mai 2008 - 16:53

- Hos Martha Mettlig får jeg anledning til å bruke fine og ferske råvarer, sier Stefan Sandersnäs.
 
Fisk og skalldyr
- Maten skal se delikat og flott ut, og kunsten er å la de naturlige smakene tre frem og briljere for seg selv. Jeg har en ekstra forkjærlighet for fisk og skalldyr, så her skal det bli god mat innenfor alle kategorier, sier han.
 
Morsom tradisjon
- Maten skal smake like godt om vi serverer i restauranten eller kommer hjem til kunden. Tradisjonen med å la kunden delta selv på kjøkkenet mitt er morsom, og gir en ekstra dimensjon til jobben. Jeg introduserer også en businesslunsj i gourmetklassen til lunsj. Det håper jeg vil slå an blant gamle og nye kunder på Solli plass, sier Sandersnäs i en pressemelding.
 
Bred erfaring
Sandersnäs har arbeidet både med a la carte, catering, som daglig leder og har mesterbrev innen emnet fisk og skalldyr. Hans erfaring er variert og omfatter restauranter og matsteder i Sverige, på Island, i Danmark og på norsk Cruisebåt.
 
Egenart
Martha Mettligs konsept er å være noe for seg selv, holde på egen stil og sette fokus på gode opplevelser, god mat og god service.
 
Martha Mettlig serverer lunsj og middag i restauranten, leverer både enkel mat og varme retter hjem til kunden, og tar imot gjester som vil lære mer om både matlaging og vinsmaking.
 
Restauranten har 64 sitteplasser. Kjøkkenet er syd-europeisk og moderne.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En omelett med mye godt i er alltid populært
Dagens rett

En omelett med mye godt i er alltid populært

Middagsretter som nærmest lager seg selv mens du gjør andre ting - det er nettopp en slik oppskrift vi gir deg denne mandagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her