Ny restaurantkjede – mer italiensk

Ny restaurantkjede – mer italiensk

Vapiano åpner sin første i Norge – og flere skal det bli.
26 September 2012 - 10:36

Med italiensk på menyen er restaurantkonseptet Vapiano blitt en internasjonal suksess. Fredag åpnet den første restauranten dørene i Rådhusgaten i Oslo.

I en pressemelding framhever Vapiano sitt servicekonsept, kalt «fresh casual dining», et «behagelig sted for å nyte velsmakende italiensk mat i en avslappende atmosfære».

– Vi er utrolig glade for å endelig åpne Vapiano i Norge. Vi ønsker å tilføre noe nytt på det norske markedet og har ambisjon om å åpne flere restauranter i de kommende årene, sier Christian Lagerlöf, administrerende direktør i Vapiano.

Restauranten i Rådhusgaten 27 har hele 265 sitteplasser og måler mer enn 950 kvadratmeter.

Kjedens restauranter har sentral beliggenhet og lange åpningstider. Innredningen skal være stilren, men avslappet og hyggelig. All mat er fersk og lages mens kunden ser på. Menyen omfatter antipasti, hjemmelaget pasta, stenovnsbakt pizza, salater og dolcis.

Vapiano åpnet sin første restaurant i Hamburg 2002. Siden er flere kommet til, blant annet i USA, Storbritannia, Sveits, Belgia, Estland, Nederland, Tyrkia, Australia, Taiwan og Dubai. Kjeden teller nå totalt 112 restauranter fordelt på 27 land.

Bransjetidsskriftet Food Services Europe & Middle East utnevnte Vapiano til Concept of the year i 2006.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia
Guide
Oppskrifter med lam

Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia

Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøsten og Asia.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med all den deilige skreien i fiskedisken, må du benytte enhver sjanse til å nyte delikatessen
Dagens rett
Hvitvinsdampet torskefilet med sennepssaus

Med all den deilige skreien i fiskedisken, må du benytte enhver sjanse til å nyte delikatessen

Torsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassiker som denne er velkommen som søndagsmiddag
Dagens rett
Kyllingfrikassé

En klassiker som denne er velkommen som søndagsmiddag

Frikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne ferdigmiksede drinken er så god at du behøver ikke mer
Ukens drink
Nohrlund Gin & Mango Smash

Denne ferdigmiksede drinken er så god at du behøver ikke mer

Den lille flasken inneholder veldig gode smaker og nok til to drinker. Perfekt til solveggen i påsken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia
Guide
Oppskrifter med lam

Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia

Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøsten og Asia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med all den deilige skreien i fiskedisken, må du benytte enhver sjanse til å nyte delikatessen
Dagens rett
Hvitvinsdampet torskefilet med sennepssaus

Med all den deilige skreien i fiskedisken, må du benytte enhver sjanse til å nyte delikatessen

Torsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Du trenger egentlig ingen oppskrift for en så enkel rett, men ta likevel en titt
Dagens rett
Spagetti med spekeskinke og hvitløk

Du trenger egentlig ingen oppskrift for en så enkel rett, men ta likevel en titt

Enklere og bedre kan en rett med spagetti knapt bli når den kombineres med spekeskinke, gode doser hvitløk, basilikum og parmesan.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag
Dagens rett
Tagliatelle med sik

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag

Om du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik viltgryte er ikke bare utrolig lettlaget, men også veldig god
Dagens rett
Viltgryte med snøfrisk

En slik viltgryte er ikke bare utrolig lettlaget, men også veldig god

Vltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassiker som denne er velkommen som søndagsmiddag
Dagens rett
Kyllingfrikassé

En klassiker som denne er velkommen som søndagsmiddag

Frikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her