Ny sjef i Måltidets Hus

Ny sjef i Måltidets Hus

Arna Smistad er ansatt som ny daglig leder i Måltidets Hus og NCE Culinology.

Arna Smistad begynner i jobben etter nyttår, melder Måltidets Hus og NCE Culinology.

48-åringen har bred erfaring innen ledelse. Hun har blant annet jobbet som adm. direktør i PAM AS, eierselskapet bak pizzakjeden Dolly Dimples. Dessuten har hun vært HR-sjef og kommunikasjonsansvarlig i oljeselskapet Dong Energy. Hun er utdannet kokk og diplomøkonom fra Norsk Hotellhøgskole og BI.

De siste årene har hun vært selvstendig næringsdrivende innenfor bedriftsrådgivning.

– Vi er glade for at Arna Smistad blir ny leder for matklyngen NCE Culinology og Måltidets Hus. Hun har akkurat den bakgrunnen og ikke minst de personlige egenskapene som vi ønsker oss, med kunnskap om matnæringen, kommersiell bakgrunn og god ledelseserfaring. Vi ser frem til at hun tar fatt på jobben, sier styrelederne Pernilla Siberg Nakken og Knud Daugaard i NCE Culinology og Måltidets Hus.

- Det er fint å registrere at både folk og bedrifter har stort engasjement for næringen og målet om å jobbe for kvalitetsmat til folk flest. Vår oppgave er å skape rom for verdiskapning hos partnerne i klyngen, sier Arna Smistad.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen