Ny sjef i Måltidets Hus

Ny sjef i Måltidets Hus

Arna Smistad er ansatt som ny daglig leder i Måltidets Hus og NCE Culinology.

Arna Smistad begynner i jobben etter nyttår, melder Måltidets Hus og NCE Culinology.

48-åringen har bred erfaring innen ledelse. Hun har blant annet jobbet som adm. direktør i PAM AS, eierselskapet bak pizzakjeden Dolly Dimples. Dessuten har hun vært HR-sjef og kommunikasjonsansvarlig i oljeselskapet Dong Energy. Hun er utdannet kokk og diplomøkonom fra Norsk Hotellhøgskole og BI.

De siste årene har hun vært selvstendig næringsdrivende innenfor bedriftsrådgivning.

– Vi er glade for at Arna Smistad blir ny leder for matklyngen NCE Culinology og Måltidets Hus. Hun har akkurat den bakgrunnen og ikke minst de personlige egenskapene som vi ønsker oss, med kunnskap om matnæringen, kommersiell bakgrunn og god ledelseserfaring. Vi ser frem til at hun tar fatt på jobben, sier styrelederne Pernilla Siberg Nakken og Knud Daugaard i NCE Culinology og Måltidets Hus.

- Det er fint å registrere at både folk og bedrifter har stort engasjement for næringen og målet om å jobbe for kvalitetsmat til folk flest. Vår oppgave er å skape rom for verdiskapning hos partnerne i klyngen, sier Arna Smistad.

Forsiden akkurat nå

Test Magnumflasker med rødvin eller hvitvin

Den som får en av disse magnumflaskene under juletreet blir ekstra fornøyd

I motsetning til mye annet som pakkes inn i disse dager, er god vin en velkommen gave. Også her gjelder det at jo større pakken er, jo bedre. Her er 146 å velge mellom. Les hele saken

Til toppen