Disse nye billigfavoritter må du få med deg

To nye unge friske og svært lettlikendes viner er ukens meny. Dessuten er de veldig billige.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

At noen valgte delvis å kopiere slagordet til Coca Zero (Life - As it should be) for å finne på et kreativt navn, er ikke noen ulempe for disse to vinene. De klarer seg nemlig veldig godt på egenhånd.

Rødvinen aller best
For både den østerrikske hvitvinen As It Should Be Riesling 2007 (57206) og den korsikanske rødvinen As It Should Be Nielucciu Syrah 2007 (57205) er gode viner i seg selv samtidig som de er knallgode kjøp.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Det gjelder særlig rødvinen som strutter av ung superfrisk bærfrukt, men likevel har et fint preg av jordsmonn som gir den særpreg. Konseptet As it should be handler egentlig om slik vinen skal være til den og den retten. For rødvinen er det snakk om kylling, men den fungerer like fint til smaksrik torsk som til svin eller mer hverdagslig pasta og pizza.

Også i boks
Hvitvinen som er veldig ungdommelig fruktdrevet, men like fullt tiltalende og lettlikendes, er laget med tanke på grillet fisk. Men personlig synes jeg den passer bedre til reker i alle versjoner eller når du bare har lyst på et glass hvitvin.

Begge vinene kommer i boksversjoner i mai og vil koste henholdsvis kroner 224,90 for to liter riesling og kroner 299,90 for tre liter rødvin.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen. Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

As It Should Be Riesling 2007

Produsent:
Arcus Produkter
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Østerrike
Område:
Niederösterreich
Pris:
84,90 kr
Varenummer:
57206
83 Poeng
Les smaksnotatene »

As It Should Be Nielucciu Syrah 2007

Produsent:
Arcus
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Korsika
Pris:
85,00 kr
Varenummer:
57205
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

 

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen