Nye utgaver av Guide Michelin - også for din PDA

Som vanlig ankommer nye utgaver av Guide Michelin bokhandlerne i løpet av de nærmeste uker. De trykte utgavene av Europa og Frankrike er i salg fra april mens Spania og Portugal-guiden er lansert allerede, her er det ingen endringer. Imidlertid kommer det
Redaksjonen
18 Mars 2004 - 01:00

Ingen nye norske restauranter ble funnet verdig å tildeles stjerner i årets Guide Michelin for Europa. Bagatelle troner fortsatt med sine to stjerner, og restaurantene Annen Etage, Feinschmecker, Le Canard, Oro og Statholdergaarden beholder også i år hver sin ene stjerne.

Spania har fortsatt fire trestjerners restauranter og sju tostjerners. Forskjellen i år er at Neichel i Barcelona har mistet sin ene stjerne og Atrio i Caceres har fått en til. Antall enstjernere er relativt stabilt med 60 totalt. Kanariøyene (Tenerife) har mistet sine to. Nord-Spania har ytterligere befestet rollen som landets kulinariske sentrum.

Portugal har en tostjerners og en enstjerners som før.

PDA
Nytt av året er du nå også laste ned elektroniske guider for de større europeiske byene, så som Lisboa, Madrid, Barcelona, Milano, Roma, Firenze, Venezia, Berlin, München og Hamburg. Fra tidligere kjenner vi Paris og London. Prisen pr guide er 9.99 €. Nyttig å ha for hånden når du befinner deg i storbyen og ønsker opplevelser.

Les mer om Guide Michelin for PDA her.
 
Bestill dine guider her. Du får også mulighet til å teste guidene ved å laste ned en demo for Glasgow.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her