Nye utgaver av Guide Michelin - også for din PDA

Som vanlig ankommer nye utgaver av Guide Michelin bokhandlerne i løpet av de nærmeste uker. De trykte utgavene av Europa og Frankrike er i salg fra april mens Spania og Portugal-guiden er lansert allerede, her er det ingen endringer. Imidlertid kommer det nå også en rekke spennende guider for PDA.

Ingen nye norske restauranter ble funnet verdig å tildeles stjerner i årets Guide Michelin for Europa. Bagatelle troner fortsatt med sine to stjerner, og restaurantene Annen Etage, Feinschmecker, Le Canard, Oro og Statholdergaarden beholder også i år hver sin ene stjerne.

Spania har fortsatt fire trestjerners restauranter og sju tostjerners. Forskjellen i år er at Neichel i Barcelona har mistet sin ene stjerne og Atrio i Caceres har fått en til. Antall enstjernere er relativt stabilt med 60 totalt. Kanariøyene (Tenerife) har mistet sine to. Nord-Spania har ytterligere befestet rollen som landets kulinariske sentrum.

Portugal har en tostjerners og en enstjerners som før.

PDA
Nytt av året er du nå også laste ned elektroniske guider for de større europeiske byene, så som Lisboa, Madrid, Barcelona, Milano, Roma, Firenze, Venezia, Berlin, München og Hamburg. Fra tidligere kjenner vi Paris og London. Prisen pr guide er 9.99 €. Nyttig å ha for hånden når du befinner deg i storbyen og ønsker opplevelser.

Les mer om Guide Michelin for PDA her .
 
Bestill dine guider her . Du får også mulighet til å teste guidene ved å laste ned en demo for Glasgow.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen