Nyheter i mars

Apéritif gir deg internasjonale nyheter om vin, brennevin og annet godt drikke ved å overvåke andre mediers nyhetssider. Siden blir kontinuerlig oppdatert med det redaksjonen finner av spennende ting ute i den store verden.
Redaksjonen
29 Mars 2001 - 01:00

Uke 13
 
(Wine Spectator - 03/29/01)
 
(Electronic Telegraph - 03/29/01)
 
(Wine Spectator - 03/29/01)
 
(The Advertiser - 03/29/01)
 
(just-drinks - 03/29/01)
 
(just-drinks - 03/29/01)
 
(The Age - 03/28/01)
 
(The Contra Costa Times - 03/28/01)
 
(Harper - 03/28/01)
 
(Sarah Diston -03/28/01)
 
(just-drinks.com editorial team - 03/27/01)
 
(Chris Brook-Carter - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Arnold Kirkby - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Chris Brook-Carter - 03/26/01)
 
(just-drinks.com - 03/26/01)
 
(just-drinks.com - 03/26/01)
 

Uke 12
 
(Wine Spectator- 03/23/01)
 
(Dow Jones - 03/23/01)
 
(The Times - 03/23/01)
 
(BBC - 03/21/01)
 
(just-drinks.com editorial team - 03/21/01)
 
(Wine Spectator - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/20/01)
 
(Reuters - 03/20/01)
 
(Reuters - 03/19/01)
 
(Arnold Kirkby - 03/19/01)
 
(Reuters - 03/19/01)
 
(Yahoo - 03/19/01)
 
(Press Democrat - 03/19/01)
 
Uke 11
 
(Decanter - 03/16/01)
 
(Reuters - 03/16/01)
 
(just-drinks.com - 03/16/01)
 
(Arnold Kirkby - 03/16/01)
 
(just-drinks.com - 03/16/01)
 
(Reuters - 03/16/01)
 
(Reuters - 03/16/01)
 
Winebusiness.com - 03/15/01)
 
Elliot Lane - 03/15/01)
 
(Wine Spectator - 03/14/01)
 
(Decanter- 03/15/01)
 
(International Herald Tribune- 03/15/01)
 
(Wine Spectator - 03/14/01)
 
(Elliot Lane - 03/14/01)
 
(Sarah Diston - 03/14/01)
 
(Reuters - 03/14/01)
 
(Keith Nuthall - 03/14/01)
 
(Decanter - 03/12/01)
 
(Reuters - 03/13/01)
 
(Sarah Diston - 03/13/01)
 
(Keith Nuthall - 03/13/01)
 
(Reuters - 03/13/01)
 
(Reuters - 03/13/01)
 
(usnews.com - 03/12/01)
 
Uke 10
 
(New York Times 03/10/01)
 
(NZ Herald 03/09/01)
 
(Associated Press - 03/08/01)
 
(Decanter - 03/08/01)
 
(Industry Search - 03/08/01)
 
(The Press (Democrat - 03/08/01)
 
(Sarah Diston - 03/08/01)
 
(Reuters- 03/08/01)
 
(moodbe.com - 03/08/01)
 
(The Australian - 03/08/01)
 
(sabi - 03/07/01)
 
(Chicago Tribune - 03/07/01)
 
(just-drinks.com - 03/06/01)
 
(just-drinks.com - 03/06/01)
 
(Press Democrat  - 03/06/01)
 
(just-drinks.com - 03/06/01)
 
(The Miami Herald - 03/06/01)
 
(AFX - 03/05/01)
 
(The Daily Telegraph London - 03/05/01)
 
(Scotland on Sunday - 03/05/01)
 
Keith Nuthall - 03/05/01)
 
Sarah Diston - 03/05/01)
 
Reuters - 03/05/01)
 
Uke 9
 
(Reuters - 03/03/01)
 
(Reuters - 03/03/01)
 
(just-drinks.com - 03/03/01)
 
(2 Mar 2001 - 03/03/01)
 
(Sarah Diston - 03/03/01)
 
(Just drink - 03/01/01)
 
(Sarah Diston - 03/01/01)
 
(Reuters - - 03/01/01)
 
(Arnold Kirkby -- 03/01/01)
 
(Reuters - 03/01/01)
 
(Reuters - 03/01/01)
 
(Reuters- 03/01/01)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Dagens rett

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger

Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her