Nyheter i mars

Apéritif gir deg internasjonale nyheter om vin, brennevin og annet godt drikke ved å overvåke andre mediers nyhetssider. Siden blir kontinuerlig oppdatert med det redaksjonen finner av spennende ting ute i den store verden.
Redaksjonen
29 Mars 2001 - 01:00

Uke 13
 
(Wine Spectator - 03/29/01)
 
(Electronic Telegraph - 03/29/01)
 
(Wine Spectator - 03/29/01)
 
(The Advertiser - 03/29/01)
 
(just-drinks - 03/29/01)
 
(just-drinks - 03/29/01)
 
(The Age - 03/28/01)
 
(The Contra Costa Times - 03/28/01)
 
(Harper - 03/28/01)
 
(Sarah Diston -03/28/01)
 
(just-drinks.com editorial team - 03/27/01)
 
(Chris Brook-Carter - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Arnold Kirkby - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Reuters - 03/27/01)
 
(Chris Brook-Carter - 03/26/01)
 
(just-drinks.com - 03/26/01)
 
(just-drinks.com - 03/26/01)
 

Uke 12
 
(Wine Spectator- 03/23/01)
 
(Dow Jones - 03/23/01)
 
(The Times - 03/23/01)
 
(BBC - 03/21/01)
 
(just-drinks.com editorial team - 03/21/01)
 
(Wine Spectator - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/21/01)
 
(Reuters - 03/20/01)
 
(Reuters - 03/20/01)
 
(Reuters - 03/19/01)
 
(Arnold Kirkby - 03/19/01)
 
(Reuters - 03/19/01)
 
(Yahoo - 03/19/01)
 
(Press Democrat - 03/19/01)
 
Uke 11
 
(Decanter - 03/16/01)
 
(Reuters - 03/16/01)
 
(just-drinks.com - 03/16/01)
 
(Arnold Kirkby - 03/16/01)
 
(just-drinks.com - 03/16/01)
 
(Reuters - 03/16/01)
 
(Reuters - 03/16/01)
 
Winebusiness.com - 03/15/01)
 
Elliot Lane - 03/15/01)
 
(Wine Spectator - 03/14/01)
 
(Decanter- 03/15/01)
 
(International Herald Tribune- 03/15/01)
 
(Wine Spectator - 03/14/01)
 
(Elliot Lane - 03/14/01)
 
(Sarah Diston - 03/14/01)
 
(Reuters - 03/14/01)
 
(Keith Nuthall - 03/14/01)
 
(Decanter - 03/12/01)
 
(Reuters - 03/13/01)
 
(Sarah Diston - 03/13/01)
 
(Keith Nuthall - 03/13/01)
 
(Reuters - 03/13/01)
 
(Reuters - 03/13/01)
 
(usnews.com - 03/12/01)
 
Uke 10
 
(New York Times 03/10/01)
 
(NZ Herald 03/09/01)
 
(Associated Press - 03/08/01)
 
(Decanter - 03/08/01)
 
(Industry Search - 03/08/01)
 
(The Press (Democrat - 03/08/01)
 
(Sarah Diston - 03/08/01)
 
(Reuters- 03/08/01)
 
(moodbe.com - 03/08/01)
 
(The Australian - 03/08/01)
 
(sabi - 03/07/01)
 
(Chicago Tribune - 03/07/01)
 
(just-drinks.com - 03/06/01)
 
(just-drinks.com - 03/06/01)
 
(Press Democrat  - 03/06/01)
 
(just-drinks.com - 03/06/01)
 
(The Miami Herald - 03/06/01)
 
(AFX - 03/05/01)
 
(The Daily Telegraph London - 03/05/01)
 
(Scotland on Sunday - 03/05/01)
 
Keith Nuthall - 03/05/01)
 
Sarah Diston - 03/05/01)
 
Reuters - 03/05/01)
 
Uke 9
 
(Reuters - 03/03/01)
 
(Reuters - 03/03/01)
 
(just-drinks.com - 03/03/01)
 
(2 Mar 2001 - 03/03/01)
 
(Sarah Diston - 03/03/01)
 
(Just drink - 03/01/01)
 
(Sarah Diston - 03/01/01)
 
(Reuters - - 03/01/01)
 
(Arnold Kirkby -- 03/01/01)
 
(Reuters - 03/01/01)
 
(Reuters - 03/01/01)
 
(Reuters- 03/01/01)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her