Nytt bud på Norgani Hotels?

I dag bestemmer Oslo Properties seg for om selskapet skal legge inn bud på Norgani Hotels eller ikke.
Redaksjonen
17 September 2007 - 10:00

Fredag kjøpte selskapet seg opp til 13,2 prosent i Norgani. En av årsakene til kjøpet skal være en maktkamp mellom Scandic-dominerte Oslo Properties og Petter Stordalen og Aberdeen, som per i dag er budgiver på Norgani.
 
Betaler godt
Oslo Properties skal være villig til å betale godt for å hindre at Petter Stordalen får klørne i flere av Norgani-hotellene. Oslo Properties betalte 91 kroner per aksje fredag.
 
Da de fleste trodde at Aberdeen Property Investors hadde sikret seg Norgani Hotels kom altså det forholdsvis ukjente og nystartede selskapet Oslo Properties med et bud.

Leietager på banen
Blant eierne i Oslo Properties er Nordens største hotelloperatør Scandic Hotels. Dermed har en av Norganis største leietagere kommet på banen for å bestemme fremtiden til Norgani Hotels.
Over 70 hoteller
Norgani Hotels har over 70 hoteller i de nordiske landene. Hele 37 av disse er leid ut til Scandic Hotels. Nå er altså leietageren kanskje ute etter å kjøpe opp utleier. I følge ne.no kommer halvparten av inntektene til Norgani Hotels fra Norganis nye storaksjonær.
 
Scandic Hotels drifter 132 hoteller. De Norgani-eide Scandic-hotellene utgjør nesten 30 prosent av kjedens hoteller.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her