Nytt design for Smirnoff Black

Det er ikke lenge siden den kom til Norge, men allerede i februar får premiumvodkaen Smirnoff Black et ansiktsløft.

- Den nye flasken skal ose av kvalitet, renhet og gjenspeile Smirnoffs historiske arv. Smirnoff Black vil helt klart skille seg ut i hyllene, sier Marketing manager i Diageo Norge, Niklas Minken i en pressemelding
 
Gullørn
Det mest iøynefallende er et emblem av en gullørn bak Smirnoff Black-merket.
 
Flaskedesignet uthever også ordene small batch. Dette bidrar til å understreke at destilleringsmetoden ikke er den samme som i annen vodka.
 
Flasken får også metallkork, kosmetisk glass og ordet black, som ikke er på den nåværende flasken, er lagt til.
 
Eksklusiv
Minken sier at Smirnoff Black er blitt anerkjent som en eksklusiv vodka med eksepsjonell mykhet. 
 
- Det nye designet gir et kongelig, men likevel rent og tidsriktig uttrykk. Det gjenspeiler merkets kvalitet, og bedrer det visuelle inntrykket, sier han.
 
- Som et resultat av destillasjon i kobberkjele, har vodkaen en utpreget fyldig karakter med en lang, rund og silkemyk smak. Den kan derfor drikkes bar eller avkjølt i martinis. På grunn av den spesielle karakteren passer den også ypperlig i cocktails, sier han.  
 
Små kvanta
Smirnoff Black produseres i små kvanta ved bruk av tradisjonell russisk kobberkjeledestillering. Korn med høy kvalitet og demineralisert og filtrert vann fermenteres og destilleres tre ganger.
 
Rent
Dette gir et rent basebrennevin med spesielt høy kvalitet. Dette brennevinet destilleres en fjerde gang i små kobberkjeler. Prosessen gir destillatøren muligheten til å utheve spesielle karakterer, og å skape en unik vodka med en lang, myk og spesiell smak. Smirnoff Black har en avrundet duft av korn og nyanser av kull.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen