Nytt liv i Rauma Hotell

Pelle og Johan AS har overtatt driften av Rauma Hotell og Kafé på Åndalsnes.
Redaksjonen
13 Oktober 2008 - 12:46

Planen er å åpne 31. oktober.
Nylig åpnet Grand Hotel ny restaurant og ny pub. Nå følger Per Ivar Aak og Johan Slettvåg Hoel i Pelle og Johan AS opp med å blåse liv i Rauma Hotell og Kafé.
 
Leieavtale
- Vi har inngått avtale med Rauma Eiendom AS om leie av Rauma Hotell og Kafé. 31. oktober åpner vi kafeen. Den vil bli drevet på dagtid med servering av middag, småretter, kaffe og kaker. Vi satser på god norsk tradisjonsmat kombinert med moderne kokkekunst. Gode råvarer er fundamentet vårt, sier Johan Slettvåg Hoel til Romsdals Budstikke.
 
På kveldstid og søndager kan næringsliv, lag, organisasjoner og private selskaper booke lokalene for lukkete arrangement. Det er mulig å dekke opp for inntil 120 gjester.
 
Samtidig åpnes hotellet. I første omgang med seks rom, men planen er å pusse opp flere hotellrom senere.
 
Signy Moa Frick er ansatt som driftsleder for hotell- og kafédriften.
 
Samler virksomheten
- Pelle og Johan AS omfatter fra før håndverksbakeri, bakeriutsalg med kafé, catering og konsulenttjenester. Alt unntatt bakerie skal nå samles i Rauma Hotell og Kafé i Åndalsnes sentrum, sier Johan Slettvåg Hoel.
 
Kvalitet
Han understreker at samling av virksomheten i de nye lokalene er et tiltak for å styrke bedriften og produktene.
 
- Vår filosofi er å levere kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å være en viktig aktør og et godt alternativ til alle som har behov for god mat eller overnatting i Rauma. Den samme filosofien gjelder de produktene og tjenestene Pelle og Johan AS leverer ut av kommunen, det vil si brød, catering og konsulenttjenester til restaurant- og reiselivsnæringen, sier Johan Slettvåg Hoel.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her