Nytt liv i Rauma Hotell

Pelle og Johan AS har overtatt driften av Rauma Hotell og Kafé på Åndalsnes.

Planen er å åpne 31. oktober.
Nylig åpnet Grand Hotel ny restaurant og ny pub. Nå følger Per Ivar Aak og Johan Slettvåg Hoel i Pelle og Johan AS opp med å blåse liv i Rauma Hotell og Kafé.
 
Leieavtale
- Vi har inngått avtale med Rauma Eiendom AS om leie av Rauma Hotell og Kafé. 31. oktober åpner vi kafeen. Den vil bli drevet på dagtid med servering av middag, småretter, kaffe og kaker. Vi satser på god norsk tradisjonsmat kombinert med moderne kokkekunst. Gode råvarer er fundamentet vårt, sier Johan Slettvåg Hoel til Romsdals Budstikke.
 
På kveldstid og søndager kan næringsliv, lag, organisasjoner og private selskaper booke lokalene for lukkete arrangement. Det er mulig å dekke opp for inntil 120 gjester.
 
Samtidig åpnes hotellet. I første omgang med seks rom, men planen er å pusse opp flere hotellrom senere.
 
Signy Moa Frick er ansatt som driftsleder for hotell- og kafédriften.
 
Samler virksomheten
- Pelle og Johan AS omfatter fra før håndverksbakeri, bakeriutsalg med kafé, catering og konsulenttjenester. Alt unntatt bakerie skal nå samles i Rauma Hotell og Kafé i Åndalsnes sentrum, sier Johan Slettvåg Hoel.
 
Kvalitet
Han understreker at samling av virksomheten i de nye lokalene er et tiltak for å styrke bedriften og produktene.
 
- Vår filosofi er å levere kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å være en viktig aktør og et godt alternativ til alle som har behov for god mat eller overnatting i Rauma. Den samme filosofien gjelder de produktene og tjenestene Pelle og Johan AS leverer ut av kommunen, det vil si brød, catering og konsulenttjenester til restaurant- og reiselivsnæringen, sier Johan Slettvåg Hoel.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen