Matkurs og vinkurs

Winemakers dinner 08. februar i Oslo

Opplev en autentisk spansk aften på Delicatessen

Opplev en autentisk spansk aften på Delicatessen

Delicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
11 Desember 2023 - 09:00

Den 8. februar kan du bli med på spansk aften på en av Norges beste tapasrestauranter, Delicatessen. Nyt en seksretters meny og smak viner som blir hentet inn eksklusivt for dette arrangementet fra Delicatessen sin helt egen vingård, Dominio de Adrada, som ligger i hjertet av i hjertet av Ribera del Duero. I tillegg blir det et glass med Delicatessen sin cava ved ankomst, og et deilig glass dessertvin på tampen av måltidet.

Et av de absolutte høydepunktene for kvelden vil være å smake av en av Ribera del Dueros mest kjente retter, Lechazo – altså dielam, tilberedt i store steinovner. For å sikre et autentisk måltid, henter Delicatessen inn to dyktige kokker fra restauranten El Cipres i Aranda del Duero, som er nabobyen til vingården. Har du ennå ikke hatt gleden av å smake denne spanske delikatessen, er dette en unik mulighet du absolutt bør benytte deg av.

Smak Lechazo tilberedt i store steinovner. Foto: Rodrigo Beldas

Historien bak Delicatessen begynte i 1999 med Rodrigo Beldas drøm om å bringe det spanske kjøkkenet til norsk jord. Med dedikasjon og lidenskap åpnet han Delicatessen, og i dag, etter å ha etablert suksessfulle restauranter over hele Norge, har han nå realisert en ny drøm - en boutique-vingård i Spania. Rodrigo har samlet et dyktig team med den erfarne vinmakeren José B. Jiménez-Landi i front. José velger nøye ut områder, landskap, og druer dyrket av lokale vinbønder i landsbyer rundt Ribera del Duero-regionen i Burgos. Av dette produserer han elegante og friske viner som er tro mot deres terroir. José vil selv være til stede under arrangementet for å dele innsikt om vingårdens filosofi og gi gjestene en dypere forståelse av vinene de vil nyte. Dette er en unik sjanse til å få en personlig innsikt i vinproduksjonen – og smake på viner som ikke får tak i andre steder.

José B. Jiménez-Landi tar turen til Delicatessen Aker brygge Foto: Dominio de Adrada

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å smake på deilig autentisk spansk mat og vin. Inviter med deg venner og familie, og bli med på en minnerik aften på Delicatessen Aker brygge. Eller hvorfor ikke gi bort en billett i julegave til noen du har lyst til å oppleve kvelden sammen med? Antall billetter er begrenset, så sikre deg din plass i dag!

OBSHvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her