Matkurs og vinkurs

Winemakers dinner 08. februar i Oslo

Opplev en autentisk spansk aften på Delicatessen

Opplev en autentisk spansk aften på Delicatessen

Delicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
11 Desember 2023 - 08:00

Den 8. februar kan du bli med på spansk aften på en av Norges beste tapasrestauranter, Delicatessen. Nyt en seksretters meny og smak viner som blir hentet inn eksklusivt for dette arrangementet fra Delicatessen sin helt egen vingård, Dominio de Adrada, som ligger i hjertet av i hjertet av Ribera del Duero. I tillegg blir det et glass med Delicatessen sin cava ved ankomst, og et deilig glass dessertvin på tampen av måltidet.

Et av de absolutte høydepunktene for kvelden vil være å smake av en av Ribera del Dueros mest kjente retter, Lechazo – altså dielam, tilberedt i store steinovner. For å sikre et autentisk måltid, henter Delicatessen inn to dyktige kokker fra restauranten El Cipres i Aranda del Duero, som er nabobyen til vingården. Har du ennå ikke hatt gleden av å smake denne spanske delikatessen, er dette en unik mulighet du absolutt bør benytte deg av.

Smak Lechazo tilberedt i store steinovner. Foto: Rodrigo Beldas

Historien bak Delicatessen begynte i 1999 med Rodrigo Beldas drøm om å bringe det spanske kjøkkenet til norsk jord. Med dedikasjon og lidenskap åpnet han Delicatessen, og i dag, etter å ha etablert suksessfulle restauranter over hele Norge, har han nå realisert en ny drøm - en boutique-vingård i Spania. Rodrigo har samlet et dyktig team med den erfarne vinmakeren José B. Jiménez-Landi i front. José velger nøye ut områder, landskap, og druer dyrket av lokale vinbønder i landsbyer rundt Ribera del Duero-regionen i Burgos. Av dette produserer han elegante og friske viner som er tro mot deres terroir. José vil selv være til stede under arrangementet for å dele innsikt om vingårdens filosofi og gi gjestene en dypere forståelse av vinene de vil nyte. Dette er en unik sjanse til å få en personlig innsikt i vinproduksjonen – og smake på viner som ikke får tak i andre steder.

José B. Jiménez-Landi tar turen til Delicatessen Aker brygge Foto: Dominio de Adrada

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å smake på deilig autentisk spansk mat og vin. Inviter med deg venner og familie, og bli med på en minnerik aften på Delicatessen Aker brygge. Eller hvorfor ikke gi bort en billett i julegave til noen du har lyst til å oppleve kvelden sammen med? Antall billetter er begrenset, så sikre deg din plass i dag!

OBSHvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her