Matkurs og vinkurs

Eksklusiv cocktailmiddag på Bokbacka 11. september

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser
Foto: (monkeybusinessimages)

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser

Ta på finstasen og bli med på en uforglemmelig aften når en av verdens aller største merkevarenavn inviterer til en eksklusiv cocktail-aften på restaurantperlen Bokbacka. Her blir alle dine sanser pirret.
14 Juni 2019 - 15:46

 

 

I over 200 år har Hennessy skrevet nye kapitler i historien om cognac. I dag er huset den uovertrufne markedslederen på verdensbasis og en av de største merkevarenavnene innenfor luksusbrennevin. Kjent for sin høye kvalitet, unike historie og ledende posisjon er Hennessy en favoritt blant LA's artister og New Yorks moteelite. Bli med på en reise inn i Hennessys fortryllende verden og opplev hvorfor.

Blant fornemme bygårder og byvillaer på Frogner ligger Bokbacka, en restaurant kjent for sin lekenhet og scenografiske tilnærming til måltidet. Hos Bokbacka kan du forvente en restaurantopplevelse utover det vanlige.

Restauranten, som tilhører norgeseliten ifølge ærverdige White Guide, er kjent for sin omakasemeny, et japansk begrep som betyr å  «overlate til deg»,  eller som her at kokken bestemmer hva som skal nytes.

 

På menyen i kveld står  en flerroms, multisensorisk reise gjennom skapelsen og produksjonen av Hennessy, fra dyrking av ugni blanc druer i uforutsigbare vær-ekstremer til destillasjonsprosessen og aldring i bestemte franske eikefat til de beste måtene å lukte, smake, nippe, mikse og servere cognac.  Hvert rom introduserer deg til et nytt element i åndens reise, før det hele avsluttes med en 5-retters middag akkompagnert av Hennessy-baserte cocktails.

Din guide gjennom kveldens reise er Fabien Levieux, Hennessy's globale markedsambassadør. Fabien vil gi deg et dypdykk i cognac og Hennessy, og åpne sinnet ditt til den nådeløse jakten som er involvert i å oppnå fullkommenhet. 

Velkommen til en aften som lar deg imponere og tørste etter mer. 

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her