Matkurs og vinkurs

Eksklusiv cocktailmiddag på Bokbacka 11. september

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser
Foto: (monkeybusinessimages)

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser

Ta på finstasen og bli med på en uforglemmelig aften når en av verdens aller største merkevarenavn inviterer til en eksklusiv cocktail-aften på restaurantperlen Bokbacka. Her blir alle dine sanser pirret.
14 Juni 2019 - 16:46

 

 

I over 200 år har Hennessy skrevet nye kapitler i historien om cognac. I dag er huset den uovertrufne markedslederen på verdensbasis og en av de største merkevarenavnene innenfor luksusbrennevin. Kjent for sin høye kvalitet, unike historie og ledende posisjon er Hennessy en favoritt blant LA's artister og New Yorks moteelite. Bli med på en reise inn i Hennessys fortryllende verden og opplev hvorfor.

Blant fornemme bygårder og byvillaer på Frogner ligger Bokbacka, en restaurant kjent for sin lekenhet og scenografiske tilnærming til måltidet. Hos Bokbacka kan du forvente en restaurantopplevelse utover det vanlige.

Restauranten, som tilhører norgeseliten ifølge ærverdige White Guide, er kjent for sin omakasemeny, et japansk begrep som betyr å  «overlate til deg»,  eller som her at kokken bestemmer hva som skal nytes.

 

På menyen i kveld står  en flerroms, multisensorisk reise gjennom skapelsen og produksjonen av Hennessy, fra dyrking av ugni blanc druer i uforutsigbare vær-ekstremer til destillasjonsprosessen og aldring i bestemte franske eikefat til de beste måtene å lukte, smake, nippe, mikse og servere cognac.  Hvert rom introduserer deg til et nytt element i åndens reise, før det hele avsluttes med en 5-retters middag akkompagnert av Hennessy-baserte cocktails.

Din guide gjennom kveldens reise er Fabien Levieux, Hennessy's globale markedsambassadør. Fabien vil gi deg et dypdykk i cognac og Hennessy, og åpne sinnet ditt til den nådeløse jakten som er involvert i å oppnå fullkommenhet. 

Velkommen til en aften som lar deg imponere og tørste etter mer. 

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her