Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser

Eksklusiv cocktailmiddag på Bokbacka 11. september

(monkeybusinessimages)

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser

Ta på finstasen og bli med på en uforglemmelig aften når en av verdens aller største merkevarenavn inviterer til en eksklusiv cocktail-aften på restaurantperlen Bokbacka. Her blir alle dine sanser pirret.

 

 

I over 200 år har Hennessy skrevet nye kapitler i historien om cognac. I dag er huset den uovertrufne markedslederen på verdensbasis og en av de største merkevarenavnene innenfor luksusbrennevin. Kjent for sin høye kvalitet, unike historie og ledende posisjon er Hennessy en favoritt blant LA's artister og New Yorks moteelite. Bli med på en reise inn i Hennessys fortryllende verden og opplev hvorfor.

Blant fornemme bygårder og byvillaer på Frogner ligger Bokbacka, en restaurant kjent for sin lekenhet og scenografiske tilnærming til måltidet. Hos Bokbacka kan du forvente en restaurantopplevelse utover det vanlige.

Restauranten, som tilhører norgeseliten ifølge ærverdige White Guide, er kjent for sin omakasemeny, et japansk begrep som betyr å  «overlate til deg»,  eller som her at kokken bestemmer hva som skal nytes.

 

På menyen i kveld står  en flerroms, multisensorisk reise gjennom skapelsen og produksjonen av Hennessy, fra dyrking av ugni blanc druer i uforutsigbare vær-ekstremer til destillasjonsprosessen og aldring i bestemte franske eikefat til de beste måtene å lukte, smake, nippe, mikse og servere cognac.  Hvert rom introduserer deg til et nytt element i åndens reise, før det hele avsluttes med en 5-retters middag akkompagnert av Hennessy-baserte cocktails.

Din guide gjennom kveldens reise er Fabien Levieux, Hennessy's globale markedsambassadør. Fabien vil gi deg et dypdykk i cognac og Hennessy, og åpne sinnet ditt til den nådeløse jakten som er involvert i å oppnå fullkommenhet. 

Velkommen til en aften som lar deg imponere og tørste etter mer. 

 

Kommende kurs

Til toppen