Matkurs og vinkurs

Eksklusiv cocktailmiddag på Bokbacka 11. september

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser
Foto: (monkeybusinessimages)

Opplev en luksuriøs cocktail-aften på Bokbacka med 5-retters gourmetmiddag og mange spennende overraskelser

Ta på finstasen og bli med på en uforglemmelig aften når en av verdens aller største merkevarenavn inviterer til en eksklusiv cocktail-aften på restaurantperlen Bokbacka. Her blir alle dine sanser pirret.
14 Juni 2019 - 15:46

 

 

I over 200 år har Hennessy skrevet nye kapitler i historien om cognac. I dag er huset den uovertrufne markedslederen på verdensbasis og en av de største merkevarenavnene innenfor luksusbrennevin. Kjent for sin høye kvalitet, unike historie og ledende posisjon er Hennessy en favoritt blant LA's artister og New Yorks moteelite. Bli med på en reise inn i Hennessys fortryllende verden og opplev hvorfor.

Blant fornemme bygårder og byvillaer på Frogner ligger Bokbacka, en restaurant kjent for sin lekenhet og scenografiske tilnærming til måltidet. Hos Bokbacka kan du forvente en restaurantopplevelse utover det vanlige.

Restauranten, som tilhører norgeseliten ifølge ærverdige White Guide, er kjent for sin omakasemeny, et japansk begrep som betyr å  «overlate til deg»,  eller som her at kokken bestemmer hva som skal nytes.

 

På menyen i kveld står  en flerroms, multisensorisk reise gjennom skapelsen og produksjonen av Hennessy, fra dyrking av ugni blanc druer i uforutsigbare vær-ekstremer til destillasjonsprosessen og aldring i bestemte franske eikefat til de beste måtene å lukte, smake, nippe, mikse og servere cognac.  Hvert rom introduserer deg til et nytt element i åndens reise, før det hele avsluttes med en 5-retters middag akkompagnert av Hennessy-baserte cocktails.

Din guide gjennom kveldens reise er Fabien Levieux, Hennessy's globale markedsambassadør. Fabien vil gi deg et dypdykk i cognac og Hennessy, og åpne sinnet ditt til den nådeløse jakten som er involvert i å oppnå fullkommenhet. 

Velkommen til en aften som lar deg imponere og tørste etter mer. 

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner
Vinmesse
Vinmesse i Oslo 27. januar

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner

Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her