Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 18. april

En smakfull aften med 5 snacksretter til 5 viner - kun 899 kroner!
Foto: (Istock - zoranm)

En smakfull aften med 5 snacksretter til 5 viner - kun 899 kroner!

Bli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
23 Februar 2024 - 10:20

Datoen er 18. april, og dette er din gylne mulighet til å nyte en perfekt harmoni av mat og vin. Kjøkkenet på ASIA Aker Brygge disker opp med 5 herlige snacksretter, og den østerrikske og økologiske vinprodusenten Toni Hartl tar turen til Norge for å vise frem 5 av sine spennende viner. I tillegg tar Toni også med seg Lukas Fritz, som underveis vil fortelle om vinproduksjon og historien bak hver vin dere får servert.  

Toni Hartl og sauene som jobber hardt i vinmarkene. Foto: Toni Hartl

Weingut Toni Hartl, med 25 hektar vinmarker strategisk plassert i Reisenberg-regionen og på Leithaberg i Purbach, skaper viner av høy intensitet og finesse takket være ideelle mikroklimatiske forhold og mineralrike jordsmonn, som de gjentatte ganger har mottatt nasjonale og internasjonale priser for.  

Regionene er ikke bare fantastisk å bo i, men også perfekt forutbestemt for vindyrking. Vinmarkene deres produserer 50 prosent rødvin, 38 prosent hvitvin (inkludert 10 prosent musserende vin), 10 prosent rosé og to prosent søtvin.

Toni Hartl's engasjement for kvalitet reflekteres i alle vinene, som har vært sertifisert økologiske siden 2010. Tålmodighet og en kjærlighet for naturlig vinproduksjon resulterer i unike, tidløse og bærekraftige viner fra lokale druetyper.

ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og det er lett å komme seg hit både med kollektivtrafikk, båt eller til fots. ASIA lager mat basert på det sørøstasiatiske kjøkken, og har et hovedfokus på bærekraftige råvarer. I tillegg tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.

Dette kurset er midt i blinken for deg som er nysgjerrig på smakfulle mat- og vin kombinasjoner. Mange av våre kurs er fulltegnet og det er begrenset med plasser, så meld deg på!

Toni Hartl.png [33.96 KB]

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde ifra til oss om noe har allergier. 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her