Matkurs og vinkurs

Winedinner 18. september i Oslo

Opplev Spania i Oslo: En uforglemmelig aften med spansk gastronomi på sitt beste
Foto: (XEF)

Opplev Spania i Oslo: En uforglemmelig aften med spansk gastronomi på sitt beste

Nærmere Spania kommer du ikke. Bli med på en sjelden mulighet til å nyte essensen av spansk gastronomi og 4 deilige viner fra Familia Fernandez Rivera.
20 August 2024 - 09:22

Winepartners Nordic inviterer til et eksklusivt event den 18. september på XEF. 

I Skandinavia er det bare tre restauranter med den spanske anerkjente sertifiseringen fra matprogrammet Spain Certification Program. To av dem har adresser i Norge og hvor en av disse er restauranten XEF på Tjuvholmen. XEF er også nevnt i Michelinguiden som «Et lite stykke Spania som har landet i Oslo» Vi kan derfor trygt love deg en matopplevelse utenom det vanlige.

Også presentasjonen av rettene på Xef går det gjetord om. Foto: XEF

Denne kvelden vil du bli servert fem delikate retter som vil pirre alle dine smaksløker, ledsaget av fire utsøkte viner fra den anerkjente vinprodusenten Familia Fernández Rivera og en spennende champagne fra Charles Mignon.

Historien om Familia Fernández Rivera begynner for mer enn 50 år siden da Alejandro Fernández og Esperanza Rivera bestemte seg for å realisere drømmene sine. Deres sterke familiebånd har vært drivkraften bak utviklingen av en vellykket familiebedrift som nå består av fire vingårder, et hotell og et team på mer enn 120 personer. Med en klar filosofi, kjærlighet til vin og en lidenskap for å dele sine viner med verden, er Familia Fernández Rivera nå representert i over 70 land.

Det er Export manager Jose Manuel Saez Martinez som tar turen til Oslo den 18. september. Han vil dele historien om familien og vinproduksjonen – og ikke minst la deg oppleve de fantastiske vinene kombinert med utsøkt mat.

Hold av datoen og bestill billetter allerede i dag! Her gjelder det å være kjapt ute for å kapre seg plass.

XEF.png [28.58 KB]
Endringer kan forekomme

Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset

Hold deg oppdatert på alle våre nye kurs og få nyttig informasjon ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her