Oslos beste bartender er kåret

Smirnoff Award For Best Bartender er delt ut for første gang. Prisen tildeles personer som har utmerket seg innenfor yrket det siste året. Formålet er å inspirere og utfordre bransjen, gi folk tro på det de gjør, slik at de fortsetter å gjøre byen til et
Redaksjonen
28 Februar 2002 - 01:00

Johannes Myklebust (28) har jobbet ved flere av Oslos mest populære utesteder de siste årene; HeadOn, Bar Boca og Bollywood. Om vinneren uttaler en enstemmig jury følgende; "Med sin egen og helt spesielle stil har årets vinner gledet og inspirert oss. Han er en inspirasjonskilde for kolleger. Årets vinner utøver yrket med stolthet, faglig dyktighet, kreativitet og eleganse og er et eksempel til etterfølgelse"
 
Prisen ble overrakt i forbindelse med utdelingen av avisen NATT&DAGs årlige prisdryss til urbane lokomotiv. I tillegg til et diplom mottok årets bartender en langweekend til Island for to personer. Turen er en skikkelig islandsk cocktail bestående av overnatting på første klasses hotell, gratis leiebil, ridetur, et besøk til The Blue Lagoon, en grundig gjennomgang av islandsk uteliv med mere.
 
Mer enn en bransjepris
Smirnoff Award For Best Bartender legger like stor vekt på bartenderens faglige kvalifikasjoner som de menneskelige. Formålet med prisen er å inspirere og utfordre folk som har utmerket seg innenfor barfaget, gi folk tro på det de gjør, slik at de fortsetter å gjøre byen til et enda bedre sted å være. Prisen er således noe mer enn nok en bransjepris.
 
- Vi tror at kvaliteten på byens kulturliv kan måles i kvaliteten på dens uteliv. Smirnoff Award For Best Bartender fokuserer på den levende bykulturen hvor bartenderen er en sentral figur, sier juryformann Jesper Lind. I tillegg til Lind har juryen bestått av Jan Vardøen (Bar Boca), Annette Fosaas (Guinness UDV), David Birger Johansen (Guinness UDV) og Espen Sletner (Disco).

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 23. mars

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her