Overtar Jonas B. Gundersen

Brødrene Thorbjørn og Otto Tobiassen overtar restauranten Jonas B. Gundersen i Mandal 1. juli.

Tore Gjesteland er selgeren. Han har drevet restauranten siden 1991. Nå skal han konsentrere seg om driften av kjeden Jonas B. Gundersen Norge. Den består av fem restauranter i Sør-Norge. Kjeden skal ha hovedkontor i Mandal, akkurat som i dag.
 
Solid utdannelse
Thorbjørn (28) og Otto (24) Tobiassen blir altså de nye eierne. De to er vokst opp i Lohne i Lindesnes. De siste årene har de utdannet seg innen ledelse, økonomi og administrasjon i Bergen.
 
Eiendomsmegler
Thorbjørn Tobiassen er statsautorisert eiendomsmegler og har siden sommeren i fjor vært daglig leder av ABCenter i Mandal. Otto Tobiassen har de siste årene hatt flere ledende stillinger i serveringsbransjen på Bryggen i Bergen, og i tillegg studert ved BI.
 
- Vi har ingen planer om å revolusjonere driften, men vi tror samtidig at vi har idéer, erfaring og kompetanse som gjør at vi kan videreutvikle restauranten i samarbeid med kjedeledelsen, sier Thorbjørn Tobiassen til Fædrelandsvennen.no.
 
Overgangsfase
Overtagelsesdatoen er 1. juli, men både Tore og Liv-Anne Gjesteland vil være med i en kort overgangsfase gjennom sommeren. I tillegg er Henning Vestavik, som til vinteren skal starte Jonas B. Gundersen i Kristiansand, med på laget fram til åpningen der.
 
- Eierskiftet vil ikke få konsekvenser for de ansatte, sier Thorbjørn Tobiassen.
 
Jonas B. Gundersen vant VM i pizzabaking i klassen dessertpizza i Las Vegas i 1998 og er også premiert med flere gull i markedsføring.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen