7 viner, 4 småretter og garantert god stemning på Boho House
Foto: (Istock - Gulcin Ragiboglu)
Vinsmaking og småretter i Oslo

7 viner, 4 småretter og garantert god stemning på Boho House

Den 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
17 Februar 2025 - 09:59

God mat, kul atmosfære og ikke minst fantastiske viner. Du vil få smake et bredt utvalg av viner fra den Sørafrikanske produsenten Lubanzi, både perlende, rose, hvit, rød og oransje. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av!

Det hele startet i 2014 da to venner, Charlie Brain og Walker Brown, dro til Sør-Afrika som utvekslingsstudenter. Der la de ut på en ukelang backpackertur langs den ville kysten. På den andre dagen fikk de en uventet reisefølgesvenn – en løshund som lokalbefolkningen kalte "LUBANZI". Hunden fulgte dem trofast i seks dager og over 160 kilometer, men forsvant sporløst natt til den siste dagen.

Hunden Lubanzi som inspirerte Charlie og Walker. Foto: Lubanzi

Inspirert av denne reisen vendte Charlie og Walker tilbake til Sør-Afrika i 2016. Målet var å dele landets unike kultur og energi gjennom å produsere kvalitetsvin. De brukte måneder på å finne de rette samarbeidspartnerne – innovative og samfunnsansvarlige vinmakere og designere. De fant dette i Trizanne Barnard, Bruce Jack og designstudioet Fanakalo. Sammen bygde de Lubanzi til den moderne vinprodusenten de er i dag. Det er viktig for Lubanzi å gi noe tilbake til landet, som har gitt dem så mye. Derfor har de inngått et samarbeid med The Pebbles Project, en veldedig organisasjon som gir helse- og utdanningsressurser til familier som jobber på Sør-Afrikas vingårder.

Den som skal fortelle mer om dette eventyret – og om vinene i glasset – er Josh Stanley, som reiser hele veien fra Sør-Afrika til Norge for å dele denne kvelden med dere. Josh har jobbet for Lubanzi i 4 år, men vennskapet til grunnleggerne, Charlie og Walker, startet lenge før dette. Josh har tidligere hatt ansvar for å utvikle Lubanzis marked i Sør-Afrika, men har nå også begynt å støtte eksportmarkedene.

Josh Stanley gleder seg til å møte dere i Oslo! Foto: Lubanzi

Boho House har en livlig atmosfære og serverer mat inspirert av Sør-Amerika, Asia og resten av verden. Kjøkkensjefene Halvor Woll og Øyvind Dalelv skaper unike retter med spennende smaker og nyskapende teknikker, som ofte for første gang serveres i Oslo. Hvis dere ønsker å spise mer enten før eller etter kurset, tilbyr Boho house dere 25 % på mat.

Garantert god stemning på Boho House Foto: Boho House

Dette er den perfekte anledningen til å samle vennegjengen og bli kjent med deilige viner fra Sør-Afrika perfekt matchet med 4 småretter og en herlig atmosfære.

Lubanzi.png [34.26 KB]
Endringer kan forekomme

Allergi
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde ifra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde ifra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Eventuelle allergier kan sendes på e-post til kurs@aperitif.no senest en uke i forveien.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Forsiden akkurat nå
Bakt skreifilet med pesto og masse gode grønnsaker er velkommen helgekos
Dagens rett

Bakt skreifilet med pesto og masse gode grønnsaker er velkommen helgekos

Denne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skal du først lage deg en solid biff, gå for tournedos med rødvinssaus
Dagens rett

Skal du først lage deg en solid biff, gå for tournedos med rødvinssaus

Når du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
+
Godbiter i pollisten

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene

Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
+
Ukens vin

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp

Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig
Dagens rett

Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig

Om du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en frisk og fyldig klassiker til helgekosen
Ukens drink

Lag en frisk og fyldig klassiker til helgekosen

Ukens drink er komponert med bourbon som det bærende smakselementet. Men annen type amerikansk whiskey fungerer også godt. Lager du limonaden selv, blir smaksopplevelsen ekstra stor.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her