Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.
Saftig barbera er nemlig aller best når den serveres lett avkjølt, og den forfriskende kirsebærprakten slutter aldri å behage. Dette er viner du aldri blir lei av samtidig som de er som skapt for matbordet - eller picnicduken.
I en sommersetting ønsker vi imidlertid ikke for komplekse versjoner av disse vinene - for det finnes også men da til vesentlig høyere priser enn hva vi har tenkt å
spandere denne sommerkvelden. Nei, vi vil heller ha ukompliserte utgaver som er klare til å nytes.
samtidig som vinen har sett innsiden av fransk eik i tillegg til de før nevnte slavonske.Hvilket gir ekstra aromabredde i form av røyk og mokka til den intense kirsebærfrukten. Super allround sommervin, også til grillet lyst kjøtt samt ikke minst til sensommergleder som hval.
Ta beggeHvilken du skal velge (jeg vil nemlig ha begge deler), avhenger av hva du har tenkt å servere og hvor mye supersaft du har lyst på. Når det gjelder det siste skårer Palladino litt høyere. Den er dessuten tilgjengelig i flere lokale pollister, men begge blir dine etter et par-tre dager.
Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP
bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)
Aase JacobsenFoto: Eva Brænd