Polets første butikk med vinkjeller

Denne uken åpnet Vinmonopolet sin første butikk med vinkjeller. Kundene på Briskeby i Oslo vil dermed få, i tillegg til et ordinært vareutvalg på 740 produkter, et eget sortiment på 760 produkter.

Vinkjelleren er en egen avdeling med kjølerom, og disse produktene selges bare her.

Sortimentet består av produkter fra Bestillingsutvalget og noe er tatt inn direkte fra leverandør. Det blir lansert nye produkter første torsdag i hver måned.

Flere etableringer
For å imøtekomme ulike kunders behov, vurderer Vinmonopolet å i flere større byer åpne butikker med vinkjeller. Først ute er altså Briskeby i Oslo, og i løpet av våren 2006 vil det åpnes en tilsvarende butikk i Bergen, i Valkendorfsgate. Basert på erfaringene herfra, vil det vurderes å åpne tilsvarende konsepter i andre større byer.

Vinmonopolet har pr. i dag 198 butikker. 168 av disse er selvbetjente, og de fleste av de resterende diskbutikkene vil i løpet av 2006 bli selvbetjente. I tillegg er det planlagt å åpne 14 nye butikker i 2006.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen