Portugisisk vinmesse 24. mai 2005

ICEP Portugal - Portugals Handelskontor, i samarbeid med ViniPortugal og Apéritif, har gleden av å kunne ønske deg hjertlig velkommen til en unik smaking av portugisisk vin i Oslo Militære Samfund den 24.mai kl 14.00 - 17.30.

Her kan du lære mer om et fantastisk område, smake vinene til 26 ledende produsenter, og kanskje knytte nye bekjentskaper?

Portugal er et av de eldste vinproduserende land i verden, og har en vinkultur som går flerfoldige generasjoner tilbake i tid. De unike druene som dyrkes - kombinert med en ny generasjon av unge, ambisiøse vinmakere - sikrer et stadig bedre resultat. Portugal er landet der kombinasjonen av gamle tradisjoner og innovasjon skaper helt unike viner.

I Portugal dyrkes det i overkant av 300 druesorter som ikke blir dyrket andre steder i verden. Blant disse finner du touriga nacional, baga, tinta barocca, tinto cão, jaen, castelão, alvarinho, arinto og trincadeira, for å nevne noen få. Etter innlemmelsen av Portugal i EU i 1986, og den påfølgende innføringen av et appellasjonsystem, har man sett en revolusjonerende kvalitetsøkning på vinene.

Bli med oss denne dagen og gjenoppdag Portugals fantastiske viner.

Påmelding til dette arrangementet må gjøres på denne lenken innen 23. mai.

Spørsmål kan rettes til Apéritif, v/ Gaute Gusrud, tlf 22 98 86 03.

NB! Smakingen vil også være åpen for forbrukere fra klokken 1800.
OBS! Aldersgrense for dette arrangementet er 18 år.

Sted:
Oslo Militære Samfund, Myntgata 3, 0151 Oslo
(inngang Kongens gate)
Tirsdag 24. mai 2005 kl 14.00 - 17.30

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen