Rallybil moste Mosel-vinmarker

Rallybil moste Mosel-vinmarker

Se hva som skjer når den finske rallykjøreren Jari-Matti Latvala kjører ut i vinmarken i Mosel.

Det var under oppkjøringen til ADAC Rallye Deutschland at rallykjører Thierry Neuville braste inn i vinrankene til Weingut Gehlen-Cornelius og ødela for mange år fram i tid, ifølge decanter.com.

Dette er den andre ulykken i forbindelse med årets rally. Også finske Jari-Matti Latvala hadde en lignende ulykke som du kan se av videoen.

Også Constantin Richter hos Max Ferdinand Richter bekrefter at utforkjøring under rallyløp er et stort problem for vinprodusenter. Og ikke minst at tilskuerne forsøpler og ødelegger for store beløp i vinmarkene.

Arrangøren er ikke veldig lydhør for klagene siden de mener det er god reklame for området og at alle skader kompenseres.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen