Ramsay til Gladmat neste år

Den britiske kjendiskokken Gordon Ramsay kommer til Gladmatfestivalen i Stavanger i 2010.

- Nå begynner arbeidet med å konkretisere planene for besøket hans, sier Gladmatsjef Heidi Netland Berge.

Det blir en egen restaurant med en meny som Ramsay skal lage, og han kommer til å være i Stavanger i to dager. - Dette er et samarbeid mellom Gladmat, Gastronomisk Institutt og Rogafest, sier Berge. Hun regner med å sette Gladmat solid på det internasjonale matkartet i sommer.

Sjefsrydderen
Netland Berge gleder seg over å kunne tilby dette besøket til Gladmats gjester når festivalen går av stabelen den siste uken i juli neste sommer. - Vi har jobbet i flere år for å få Ramsay hit, og nå har vi fått til et samarbeid med flere aktører som gjør dette mulig, forklarer hun.

Gordon Ramsay er kjent som en knallhard TV kokk, der han rydder opp hos restauranter. Dessuten driver han sine egne restauranter i flere verdensdeler der han har flere Michelinstjerner.

Foto: Gordon Ramsay/ Paul Raeside

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Saltbakt ribbe

Glem alt du har lært – Slik får du saftig ribbe med knasende sprø svor. Hver eneste gang.

Skikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet. Les hele saken

Til toppen