Rasende rimelig

Disse to argentinske rødvinene fortjener å bli dine nye favoritter.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Ansiktsløftningen som den østerrikske krystallprodusenten Swarovski har gitt argentinske Norton har vært 100 prosent vellykket. Ikke at den svært så klassiske og tradisjonsrike bodegaen med tilhold i de høyereliggende deler av Mendoza på noen måte var nede for telling, men det vi blir servert derfra i dag, er svært lovende. Spesielt når vi tar prisen i betraktning.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Vellykket I
Deres Norton Malbec Barrel Select 2004 (56327) er et ufattelig sjenerøst tilbud siden kvaliteten er på nivå med viner som gjerne koster 50 kroner mer.

Nydelig intensitet i frukten, deilig saftighet og fine slanke tanniner gir en vin med et veldig klassisk uttrykk, som skapt for matbordet.

Dessuten holder den fint i fire år for den som har en kjeller å legge den i.

Vellykket II
Og selv om malbecen har svelget unna avtrykket på fatoppholdet på 12 måneder (for halvparten av vinen), har Norton også utgaver i den "rene og ubesudlete fruktige" gaten. Særlig er deres superfruktige Norton Cabernet Sauvignon 2006 (56326) vellykket og et veldig godt alternativ til de ofte veldig sødmefylte billigargentinerne, og en langt bedre matvin enn de fleste viner i denne prisklassen, uavhengig av opprinnelse.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Norton Malbec Barrel Select 2004

Produsent:
Bodegas Norton
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Argentina
Område:
Mendoza
Pris:
114,90 kr
Varenummer:
5632701
87 Poeng
Les smaksnotatene »

Norton Cabernet Sauvignon 2006

Produsent:
Bodegas Norton
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Argentina
Område:
Mendoza
Pris:
105,00 kr
Varenummer:
5632601
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen