Reis til vinopplevelse på Vossevangen

Et julegavetips til din kjære som vil glede dere begge: Park Hotel Vossevangen, kjent for sitt imponerende vinkart og -kjeller, arrangerer vinweekender i januar, nærmere bestemt 15.-17. og 22-.24. januar.
Redaksjonen
12 November 1998 - 22:41

Weekenden som vies 100 prosent til god vin og mat starter allerede på toget fra Oslo S fredag ettermiddag med vinsmaking og et lett måltid Flere vinsmakinger og mer mat blir det etter innsjekking på hotellet. Lørdag er det på'n igjen med temaer som Champagne, Alsace, Australia, endrueviner, gjenomgang av årets 10 beste vinkjøp og ikke å forglemme mat og vin i harmoni. Under måltidene bør du imidlertid ikke spytte (vinen), for da drar hotelldirektøren Jan Bruse Andersen frem noen av vinkjellerens godbiter. Den inneholder for øvrig 20.000 flasker og mottok i 1996 utmerkelsen Norges Beste Vinkart i konkurransen med samme navn i regi av Baron Philippe Mouton-Rothschild, VinCompagniet, Den Norske Vinkelnerforening og Apéritif. Også det amerikanske tidsskriftet Wine Spectator har gitt hotellets vintilbud Award of Excellence i 1997. Søndag er det avreise med tog kl 11.35 eller 16.48 avhengig av om du ønsker å tilbringe dagen i Voss' utmerkede skiløyper eller ei. Prisen er kr 4.850 pr person i dobbeltrom og da er togturen tur/retur Oslo-Voss inkludert i tillegg til alt det ovennevnte. Tillegg for enkeltrom er kr 100 pr døgn. Hotellet tilbyr skikort og leie av skiutstyr til en meget fordelaktig pris. Weekenden bestilles hos Voss Næringsforum på telefon 56 52 08 00, faks 56 52 08 01 eller e-mail vossn@online.no. Aase E. Jacobsen 12.12.98

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her