Restaurant med vinliste på PDA

Den amerikanske restauranten Aureole presenterer nå ved begge sine etablissement i Las Vegas og New York vinlisten i form av elektronisk bok. Restaurant Credo i Trondheim tilbyr det samme til sine gjester.

Samtlige av restaurantens 550 listeføringer er sortert etter farge, opphavsområde og druesort. I tillegg anbefales kombinasjoner mellom vin og rett. Mer eller mindre utdypende informasjon om produsent, søthetsgrad osv. er hva kunden også kan lete frem.

Ikke alle kunder er like fortrolige med betjeningen av den elektroniske boka, men så lang etter lanseringen i juni går det gjerne tre dager mellom hver gang den tradisjonelle papirutgaven av vinlisten blir etterspurt.

Restauranten er premiert med "Best of Award of Excellence" av Wine Spectator, så en spennende elektronisk reise i restaurantens vinkjellerbeholdning kan med rimelig sikkerhet påregnes.

Også i Norge finner du elektronisk vinkart. Webfirmaet Mogul har utviklet tilsvarende løsning for Restaurant Credo i Trondheim. Innehaver Calle Fegth er viden kjent for å ha frie hender når det gjelder matching av mat og vin til sine kunder. Å la seg overraske av Calles kunnskaper på dette området er blitt svært vanlig på Credo. Således er kanskje behovet for elektronisk vinkart mindre her, men du verden så fornøyd man blir som kunde.

Les mer her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen