Restauranteiere rømte byen

Eierne søkk borte, nå er restauranten slått konkurs.

Mondello restaurant i Vadsø ble presentert som et eksotisk kulinarisk senter da den ble åpnet i januar i år. På menyen stod antilope, krokodille og springbukk, skriver Finnmarken.

Tilbudet slo imidlertid ikke an hos vadsøværingene, og etter kort tid ble det kroken på døra for driverduoen Michael Røslmaier og Åse Marie Stubben. Side starten av april har det ikke vært tegn til liv i lokalene, og det ser ut som om eierne har flyktet hals over hode, skriver avisa. Stearinlys ligger veltet over duker, mens skiltet på døra fremdeles forteller om åpningstidene.

Verken Finnmarken eller Vadsø kommune har klart å få tak i eierne, og bevillingsinnehaver har heller ikke besvart henvendelser fra kommunen angående manglende innbetaling av skjenkegebyr og oversikt over forventet omsetning av alkohol.

Torsdag besluttet kommunen å inndra skjenkebevillingen til Mondello restaurant og bevillingsinnehaver Rezgui. Da restauranten for lengst er nedlagt og slått konkurs, vedtok politikerne å ikke kreve inn det utestående beløpet på 2214 kroner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen