Restauranter med fårikål på menyen

Her har du adresser og telefonnummer til en rekke restauranter som serverer deg fårikål den 25. september
Redaksjonen
18 August 1997 - 01:39

Nord-Norge/Midt-Norge Rica Arctic Hotel, v/Gry Seljevoll, Kongensgt. 1-3, 9900 Kirkenes. Tlf: 78 99 29 29. Altastua AS, v/Terje Larsen, Løkkevn. 2, 9500 Alta. Tlf: 78 44 55 54. Brankos mat og vinhus, v/Eirik Dahlin, Storgt. 57, 9008 Tromsø. Tlf: 77 68 26 73. SAS Royal Hotel, v/Jørn Kornør, Sjøgt. 7, 9008 Tromsø. Tlf: 77 60 00 00. Rica Ishavshotel, v/Rune Harper, Fredrik Langesgt. 2, 9008 Tromsø. Tlf: 77 66 64 00. Bjørn Mat og Vinhus, Brugt. 3, 8500 Narvik. Tlf. 76 94 42 90. Grand Royal Hotel, Kongensgt. 60, Postboks 72, 850l Narvik. Tlf. 76 94 15 00. Jarl Hotel, Lofoten AS, 8300 Svolvær. Sortland Nordic Hotel, 8400 Sortland. Tlf: 76 12 18 33. SAS Radisson Hotell, Storgt. 2, 8006 Bodø. Tlf: 75 52 41 00. Da Carlo Restauranter, Storgt. 8, 8006 Bodø. Tlf: 75 52 84 40. Diplomat Restauranter, Sjøgt. 23, 8006 Bodø. Tlf: 75 52 70 00. Backlund Hotell, Kirkegt. 39, 7600 Levanger, v/Arild Vollan. Tlf. 74 08 16 00. Faks 740 81 730. Trønderstua A/S, Kongensgt. 33, 7700 Steinkjer, v/Jens Ramfjord. Tlf. 74 16 79 50. Royal Garden Hotell, Kjøpmannsgt. 73, 7010 Trondheim, v/Arve Tokle.Tlf:73 52 11 00. Britannia Hotell, Dronningensgt. 5, 7011 Trondheim, v/Atle Bjørningsøy. Tlf: 73 53 53 53 Cabarét Selskapsmat A/S, Elgesetergt. 6, 7030 Trondheim, v/Mikal Nergård. Tlf:73 51 11 99. Tavern Restaurant, Sverresborg Allé, Postboks 1159, 7002 Trondheim, v/Alice Kristiansen. Hos Magnus, Kjøpmannsgt. 63, 7011 Trondheim, v/Svein Gjønvik/Øivind Krane. Tlf:73 52 41 10. Sletvold Appartament, Gamle Knugevei, 7340 Oppdal, v/Roger Karlsen.Tlf: 72 42 23 11. Café Ludvik, Inge Krokansvei 21, 7340 Oppdal, v/Hilmar Nilsen.Tlf:72 42 01 40. Quality Røros Hotell, An-Magrittsvei, 7460 Røros, v/Michal Forselius.Tlf:72 41 10 11. Østlandet Balaklavas Kjøkken A/S, Postboks 1229, 1639 Gml. Fredrikstad, v/Øivind Winther Forvold. Tlf. 69 32 30 40. Cafe Mesanin. Østfoldhallen Catering a/s), 160l Fredrikstad, v/Siegfrid Thallinger. Tlf. 69 33 51 47. Sir Winston Public House a/s, Storgt. 17, 1607 Fredrikstad, v/Inger-Lill Gregersen. Tlf. 69 31 66 90. Klokkergården Kro, Skjolders vei 9, 1711 Sarpsborg, v/Øystein Louis Kristiansen. Tlf. 69 14 21 04. Humlegården, Kirkegt. 51, 1706 Sarpsborg, v/Jan Egil. Tlf. 69 15 69 10. Baccus, St. Mariegt, 1700 Sarpsborg, v/Lars Bekkhus. Tlf. 69 15 20 18. AS Veikroer, 1719 Greåker, v/Berit B. Bergersen. Tlf. 69 14 73 04. AS Veikroer, 1780 Berg i Ostfold, v/Britt Ellingsen. Tlf. 69 19 51 65. AS Veikroer, 1850 Mysen, v/Arne Enger. Rasmus Kro, Dronningensgt. 21, 1530 Moss, v/Micael Rasmussen. Tlf. 69 24 12 71. By the Way AS, POB 2096, 1522 Moss, v/Astrup og v/Ivar Syversen. Tlf.69 26 80 77. Tordenskjold Kro a/s, Sagaveien 6, 1555 Son, v/Terje Solberg. Tlf. 64 95 95 00. AS Veikroer, 1540 Vestby, v/Kristin Svae / Kirsten Irene Isaksen. Tlf.64 95 28 00. Reenskaug Hotel, v/Leon Eide, Stortorget 32, 1440 Drøbak.Tlf.64 93 33 60. Caroline Café Ski, v/Siv Helander, Ski Storsenter, 1400 Ski.Tlf.64 87 78 66. AS Veikroer, 2040 Kløfra, v/Vidar Staangstad. Tlf.63 98 24 15. Caroline Café, v/Andreas Knutsen, Støperiveien 5, 2010 Strømmen.Tlf.63 81 45 46. Caroline Cafe, v/Bjørn Jerde, Skårer Metrosenter, 1473 Skårer.Tlf.67 97 14 30. Caroline Cantine, v/Oline Maudal, Leiraveien 7, Postboks 163, 2001 Lillestrøm. AS Veikroer, 2314 Espa, v/Heidi Nordhaug. Tlf.62 58 02 27. AS Veikroer, Kongvn, 2600 Lillehammer, v/Gry Haavi. Caroline Café, v/Kai Arne Kvålshagen, Sandvika Storsenter, 1300 Sandvika.Tlf.67 54 67 30. Hotel Bellevue, v/Dan Aag, Fekjan 3, 1360 Nesbru. Tlf. 66 84 50 60. Hannas Kjøkken, Ric Parken Hotel, Gamle Kirkeplass 3, 3019 Drammen.Tlf.32 83 82 80. Quality Grand Hotel, Chr. Augustgt. 2, 3600 Kongsberg. Tlf.32 73 20 29. AS Veikroer, 3400 Lier, v/Heidi Gunnestad.Tlf.32 84 11 99. AS Veikroer, Kjellstad, 3400 Lier, v/Helle Sæta. Tlf.33 77 68 55. AS Veikroer, 3070 Sande, v/Mariann Hole. Tlf.33 06 31 57. By the Way AS, Undrumsdal, 3178 Våle, v/Hovland. Tlf.33 19 24 80. Jegermesteren Restaurant & Bar, Nedre Hjellengt. 1, Boks 841, 3703 Skien. Tlf. 35 52 41 73. Faks 35 53 19 05. By the Way AS, Amundrød, 3250 Larvik, v/Berggren og v/Hagelund. Tlf.33 19 24 80. AS Veikroer, 3524 Nes i Ådal, v/Jorun Nystrand. Tlf.32 13 76 67. Quality Skjærgården Hotel og Badepark, Stathellevn. 35, 3970 Langesund.Tlf.35 97 3011. AS Veikroer, 3945 Eidanger, v/Petter Helgaker. Oslo Clarion Royal Christiania Hotel, Biskop Gunnerus´ gt. 3, Postboks 768 Sentrum, 0106 Oslo.Tlf.23 10 80 00. Narvesen Togservice, Tomtekaia 21, 0150 Oslo. Tlf.22 05 66 60. Nye Helsfyr Hotel, Srømsveien 108, 0663 Oslo. Tlf.22 65 70 00. Hotel Continental (Theatercaféen), Stortingsgt. 24-26, 0161 Oslo. Caroline Café, v/Svein Bugge, Stortorvet 9, 0155 Oslo. Tlf.22 90 87 87. Caroline Café, v/Frank Tuchel, NAF-Huset, Storgaten 2-4-6, 0155 Oslo.Tlf.22 42 77 44. Tesalongen Steen & Strøm, v/Gunther Wassenberg, Kongensgt. 23, 0155 Oslo.Tlf.22 00 42 50. Caroline Café, v/Vivi Sunde, Oslo Sentralstasjon, 0154 Oslo. Caroline Kantine, v/Kristen Brensund, Narvesenhuset, 0602 Oslo.Tlf.22 42 77 44. Caroline Café, v/Kjell Harboe, Brynsenter, Østensjøveien 79, 0667 Oslo. Caroline Café, v/Jan Tore Holme, Storosenteret, Vitaminveien 7-9, 0484 Oslo.Tlf.22 15 16 80. Maud´s et norsk spisested, v/Brede Bystadhaugen, Vestbaneplassen 1, 0250 Oslo. Tlf.22 83 72 28. Holmenkollen Restaurant, v/Roland Schassarzik, Holmenkollveien 119, 0391 Oslo. Tlf.22 14 30 90. Hotel Voksenåsen, v/Finn Tveterhagen, Ullveien 4, 0394 Oslo.Tlf.22 14 30 90. Frognerseteren Restaurant, v/Bjørn Gudbransen, Frognerseteren, 0391 Oslo. Tlf.22 14 05 50. Sør-/Vestlandet Phøniks Hotell, Tyholmen, 4800 Arendal.Tlf. 37 02 51 60. E-18 Hotell, Harebakken 4800 Arendal. Tlf.37 03 62 00. Luhin Restaurant, Rådhusgt. 15, 4611 Kristiansand. Tlf.38 02 40 20. Mållaget i Kristiansand, Gyldenløvesgt. 11, 4611 Kristiansand.Tlf. 38 02 22 93. Norges Handelshøyskole Kantine, v/Gunnar Nagell Dahl, Helleveien 30, 5035 Sandviken. Tlf. 55 95 94 90. Faks. 55 95 97 91. Restaurant Kjøttbørsen, v/Magnar Fimreite, Vaskerelven 6, 5006 Bergen. Tlf. 55 23 14 59. Faks 55 23 24 30. Restaurant To kokker, v/Geir Nyborg, Bryggen, 5002 Bergen. Tlf. 55 10 09 53. Faks. 55 96 09 04. Restaurant Syv Fjell, v/Leif Fossedal, Tårnplass 3, 5000 Bergen. Tlf. 55 23 21 70. Faks. 55 23 21 71. Hotell Terminus, v/Arvid Reigstad, Zander Kaasgt. 6, 5018 Bergen. Tlf. 55 31 16 55. Faks. 55 31 85 76. Bergen Airport Hotell, v/Geir Frøyseth, Kokstadveien 3, 5061 Kokstad. Tlf. 55 22 92 00. Sogndal Hotell A/S, 5800 Sogndal.Tlf.57 67 23 11. Gloppen Hotell, 6860 Sandane.Tlf.57 86 53 33. Grillen A/S, 6800 Førde.Tlf. 57 82 20 70. Sunnfjord Hotell A/S, 6800 Førde.Tlf.57 82 40 00 Alexandria Hotell, 6870 Loen.Tlf. 57 87 50 00. Bistro To Kokker, 6900 Florø.Tlf.57 74 24 87. Maritim Restaurant, Kongensgt. 27, Postboks 425, 6001 Ålesund. Tlf. 70 12 29 38. Faks 70 12 66 60, v/Karl Johan Fylling. Narvesen Arnungane Kafe, Ålesund Lufthavn, 6040 Vigra. Tlf 70 18 18 16, v/Jan Arne Hove. Quality Ulstein Hotel, 6065 Ulsteinvik. Tlf. 70 01 30 00. Faks 70 01 30 00, v/Sonja Reitz. Herøy Hotel, 6090 Fornavåg. Tlf. 70 08 98 09. Faks 70 08 98 86, v/Alf Holkestad. Union Hotel, 6216 Geiranger. Tlf. 70 26 30 00. Faks 70 26 31 61, v/Geir Olsen. First Hotel Alexandra Molde, 6400 Molde. Tlf. 71 25 11 33 Faks 71 21 66 35, v/Børge Kjøpstad.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her