Rimelig sommervin

En god og sommerfrisk rødvin til en veldig gunstig pris er vårt St. Hans-tips.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Det er den spanske rødvinen Mas dels Mets 2008 (44035) du skal ta med deg på St. Hans-festen. Den er nemlig så saftig og sommerlig at den egner seg like godt til fisken eller kyllingen fra grillen som til alt piknikkurven byr på, også rødvinsfiender som røykelaks eller eggeretter.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Dessverre ikke skrukork
Samtidig som den er forfriskende og kan nytes mens sola står høyt på himmelen har den nok tyngde til å følge deg utover årets lyseste kveld.

Det eneste som er feil med denne vinen er at den ikke har skrukork! Produsenten er et av de ledende kooperativene i Montsant , nemlig Els Guiamets som holder til i underområdet med samme navn, for øvrig nabo til et annet - og mer kjent - kvalitetsbevisst kooperativ, nemlig Capçanes .

Ren og ubesudlet
Mas del Mets er laveste kvalitetsnivå fra denne produsenten. Oftest er Mas del Mets den mest innsmigrende og sjarmerende vinen derfra siden du får frukten så ren og ubesudlet, og helt uten den litt rustikke karakteren som mange av de enkleste vinene fra Montsant .

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Mas dels Mets 2008

Produsent:
Els Guiamets
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Catalonia
Pris:
109,60 kr
Varenummer:
4403501
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen