Ruster seg mot finanskrisen

Bredere tilbud og nye konsepter skal sørge for at utesteder i Oslo overlever finanskrisen.
Redaksjonen
11 Mars 2009 - 18:00

Flere utesteder i Oslo endrer profil og pusser opp for å ruste seg mot trange tider.
- Som alle andre utesteder senker man skuldrene i finanskrisetidene. Vi har satt som mål at vi skal bli mer joviale, inkluderende, hyggelige og serviceinnstilte, sier Magnus S. Rønningen, club manager på nattklubben Cosmo.
 
Fett lydanlegg
Utestedet har investert i et formidabelt lydanlegg i tillegg til å gjøre fargeendringer i hovedetasjen for å fremstå mørkere og modigere i uttrykket.
 
- På Cosmo har fokuset skiftet fra at folk kom hit for å bli sett til at de nå kommer for å ha det moro, sier Rønningen.
 
Dansegulvvakt
På landets eneste hiphop-klubb, Rå på Karl Johan, har de også tatt konsekvensene av nedgangstider i utelivet.
 
- Vi har forberedt oss på 2009 ved å male litt og skifte ut noen konsepter, sier club manager André Eriksen til Aftenposten.
 
Pusset opp
I tillegg har de pusset opp bakgården og fått inn en egen vakt på dansegulvet som skal passe på at jentene blir behandlet skikkelig.
 
For et par uker siden nyåpnet Gloria Flames med ny profil, der de ønsket å bli et mildere og lunere utested, i håp om å favne bredere.
 
- Vi prøver å favne om flere folk, men holde på undergrunnsfolkene, sa daglig leder Øystein Benjaminsen før åpningen.
 
Ny etasje
Fredag gjenåpner Justisen, og i slutten av mars skal Internasjonalen utvide med en ny etasje.
 
Ansvarlig for annenetasjen er Runar Eggesvik, som lover spennende klubbetasje på toppen av trappen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her