Satser i Rygge

Hotell- og familierestauranten Marché Rygge Vest markedsfører seg nå aktivt som flyplasshotell. Snart får gjestene tilbud om gratis buss til flyplassen.

- Vi ligger bare 10 minutter unna Moss Lufthavn Rygge, og foreløpig er vi den nærmeste overnattingsmuligheten i distriktet. Vi ønsker å satse i flyplassmarkedet, sier Mats Johansson, som er Norges-direktør for Marché Internasjonal.
 
Seksti rom er pusset opp og gjort klare for å ta vare på folk som skal fly.
 
Stor pågang
- Pågangen til nå er påtakelig. Dette er et marked som vil øke. Hvor stort dette blir vet vi ikke, men vi ønsker å bygge oss opp steg for steg. Det vi kan si er at vi snart vil komme til å sette opp en gratis shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen, sier Mats Johansson til Moss Avis.
 
I tillegg til å ta ordinære overnattinger, åpner hotellet også for konferanser for opp til 120 personer.
 
I fjor omsatte Marche Vest for 19 millioner kroner. Overnattingsbelegget var på 68 prosent. I toppsesongen har selskapet rundt 50 personer ansatt.
 
Grønn profil
Det er det sveitsiske konsernet Møvenpick Holding som har tatt over driften av de tolv By the Way-restaurantene og tre hotellene i Norge. Nå jobber selskapet med å oppgradere og omprofilere sin portefølje. Det blir en grønn linje og sunn mat.
 
Maks fire timer
Ingen matrett som serveres skal være mer enn fire timer gammel, og all mat skal lages fra bunnen av. Det finnes alltid ferskpresset juice, årstidenes frukt og grønnsaker, hjemmelaget pasta, nybakte kaker og mye mer.
 
- Det skal være en smaksopplevelse å spise hos oss, sier Johansson. Han mener dette handler om å tilby gjestene kvalitetsmat.
 
Investeringer
Etter hvert skal alle By the Way-serveringsstedene i Norge omprofileres. Marché Norge har sitt hovedkontor i Rygge, og kommer til å bruke 50 millioner kroner på investeringer de neste tre årene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen