Scandic med økologisk kaffe på alle sine hoteller i Norge

Fra juni i år får alle Scandics gjester servert økologisk kaffe. - Scandic har lenge jobbet med et frokostkonsept med flest mulig økologiske produkter. Nå er også kaffen på plass, sier Anders Hellegård, Coordinator F&B Operations. Den økologiske kaffen leveres av kaffedistributør Joh. Johannson.

Scandic har gjort seg bemerket med sin bevisste miljøprofil. Flere av kjedens hoteller er svanemerket, og i tillegg til omfattende miljøtiltak legges det vekt på sunn og "ren" mat. Økologiske produkter prioriteres og siden hver nordmann drikker i gjennomsnitt 160 liter kaffe i året, var det et naturlig skritt å tilby denne varen i en økologisk utgave.
 
Etterspørsel etter økologisk mat er i vekst, men Norge er allikevel på begynnerstadiet i forhold til en del andre land.
 
- Det finnes svært få økologiske varegrupper fra leverandørene tilpasset store innkjøpere. Derfor er vi svært glade for å ha fått en avtale med Joh. Johannson om å få levert den økologiske kaffen "coffea pura" til alle våre hoteller, sier Hellegård. - Vi er sikre på at dette blir godt mottatt av våre gjester.
 
Den økologiske kaffen er dyrket av små kaffebønder på tradisjonelt vis uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Kaffebærene håndplukkes bær for bær. Kaffen har en mild, behagelig og rund smak.
 
Kilde: Pressemelding fra Scandic

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen