Selger hotell etter 38 år

De kom til hotellet i 1976, nå selger Gerd Kjellaug og Harald Berge hjertebarnet.

– Det er med vemod at vi etter 38 år som vertskap ved Selje Hotel nå har bestemt oss for å selge hotellet da våre døtre har flyttet fra Selje og valgt andre karriereveier, melder Gerd Kjellaug og Harald Berge. Eierne av Selje Hotel på Stad for salg.

Selje Hotel åpnet sommeren 1975 og paret kom til hotellet ved storhavet som ansatt vertskap i februar året etter. I 1983 overtok de som eiere.

Reiselivet var noe helt annet den gang, minnes Gerd Kjellaug.

– Vi måtte finne det helt spesielle ved Selje. Det ble «Storm ved Stad» og 1000 års historie. Det ble kjøpt inn oljehyre til gjestene og markedsføring av «styggeværet». Slikt ble lagt merke til i riksmedia. Vi bestemte fort en standard for hotellet. Det skulle ikke være luksus, men kvalitet, hjemmekoselig atmosfære og en lett tone, sier Gerd Kjellaug Berge.

Hotellet inneholder 49 rom med totalt 100 senger, restaurant, salonger, bar/dansesal, konferansesal, svømmebasseng, badstuer, treningssenter og Selje SPA Thalasso med 12 behandlingsrom og sjøvannsbad.

LES OGSÅ: Turisthotellet på Oppdal legges ned

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen