Selger hotell etter 38 år

Selger hotell etter 38 år

De kom til hotellet i 1976, nå selger Gerd Kjellaug og Harald Berge hjertebarnet.

– Det er med vemod at vi etter 38 år som vertskap ved Selje Hotel nå har bestemt oss for å selge hotellet da våre døtre har flyttet fra Selje og valgt andre karriereveier, melder Gerd Kjellaug og Harald Berge. Eierne av Selje Hotel på Stad for salg.

Selje Hotel åpnet sommeren 1975 og paret kom til hotellet ved storhavet som ansatt vertskap i februar året etter. I 1983 overtok de som eiere.

Reiselivet var noe helt annet den gang, minnes Gerd Kjellaug.

– Vi måtte finne det helt spesielle ved Selje. Det ble «Storm ved Stad» og 1000 års historie. Det ble kjøpt inn oljehyre til gjestene og markedsføring av «styggeværet». Slikt ble lagt merke til i riksmedia. Vi bestemte fort en standard for hotellet. Det skulle ikke være luksus, men kvalitet, hjemmekoselig atmosfære og en lett tone, sier Gerd Kjellaug Berge.

Hotellet inneholder 49 rom med totalt 100 senger, restaurant, salonger, bar/dansesal, konferansesal, svømmebasseng, badstuer, treningssenter og Selje SPA Thalasso med 12 behandlingsrom og sjøvannsbad.

LES OGSÅ: Turisthotellet på Oppdal legges ned

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen