Send oss oppskriften din - bli med du også

Bli med i NM for amatørkokk og vinn langweekend for to hos Bache-Gabrielsen i Cognac og besøk hos en osteprodusent samme sted. Send inn oppskriften din i dag. Mange flotte premier. SISTE FRIST for deltakelse er midnatt mellom 1. og 2. juni.

Dette er konkurransen for alle glade amatørkokker arrangert av Apéritif i samarbeid med Matstreif og Opplysningskontoret for Meieriprodukter .

Kanskje er det deg som konkurrerer på Universitetsplassen 9. juni under den store matfestivalen Matstreif . Og deretter tar en langweekend for to hos Bache-Gabrielsen i Cognac. Dette får norgesmesteren oppleve .

Flere premier:
Begge finalistene, samt nr. 3 og 4 i uttaket, blir i tillegg premiert med et godt utvalg koketøy fra eksklusive Lagostina .

Les mer om Matstreif her og alt du kan oppleve

Kom i gang nå
Alt du behøver å gjøre for å komme i gang, er å sende oss en oppskrift som skal inneholde kylling og fløte . Retten skal du bruke maks 30 minutter på å lage. Resten er opp til deg. Her kan du lese reglene for NM for amatørkokk 2007 .

Her kan du sende oss oppskriften din

Hver dag frem til juryen har plukket to finalister, som er den 2. juni, legger vi ut en oppskrift som er innsendt til konkurransen. Selvfølgelig forteller hvem som har sendt den inn.

NM i 2006
Mathias Disen ble norgesmester i fjor med retten Hey, Hey Sunshine . Finn Henning Stokke serverte Potetstekt sei med salami, Bouillabaisse-vinaigrette og bønnesalsat og ble nummer to.

Les mer om finalen NM for amatørkokk 2006

Regler for NM amatørkokk 2007

Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
(Denne informasjonen finner du også i venstremenyen)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen