Serverer Norges beste hotellfrokost

Rica Hotel Nidelven vant igjen.

For sjette år på rad er Trondheim-hotellet Rica Hotel Nidelvens frokost kåret til «Twinings Best Breakfast« - Norges beste hotellfrokost. Hotellet har toppet kåringen de siste seks årene, og Rica Ishavshotel i Tromsø sikret dobbeltseier til Rica Hotels.

- I 2004 var vi først i Norge med kokk i buffétområdet. Nå har vi fire kokker som tilbereder frokost foran gjestene, sier hotelldirektør Bjarte Gjerde til HRR nett. Han forteller at vinnerformelen er personlig service og at de ansatte jobber foran gjestene og dermed skaper en unik kontakt mellom kokk og frokostgjest.

- I tillegg har vi en stor egenproduksjon på hotellet med deilige frokostprodukter. For eksempel graver vi vår egen laks, som vi serverer med vårt hjemmelagde knekkebrød. Rica Nidelven Hotel har også egen barista tilstede under frokostserveringen.

Ishavshotellet i Tromsø kopierte sin egen andreplass fra i fjor, og har dermed kommet på pallen tre ganger på like mange år.

Mat- og drikkeleverandøren Haugen-Gruppen samarbeider med te-dynastiet Twinings om frokostkåringen, der dommerpanelet i løpet av siste halvdel av 2010 besøkte circa 400 av landets hoteller.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen