Sjøhuset konkurs

Sjøhuset på Askøy AS har begjært seg konkurs.

Ved årsskiftet solgte den forrige eieren seg ut. Etter dette tok B og W Gruppen over aksjeselskapet etter den forrige eieren.
 
Betalingsstans
I februar innførte de nye eierne full betalingsstans i selskapet, med unntak av betaling av lønn og skatt. Uansett gikk det ikke bra, mandag ble det åpnet konkurs i Nordhordland Tingrett.
 
Det er gjeld til kreditorer som er årsaken til konkursen.
 
Flere forsøk
Det har vært gjentatte forsøk på restaurant- og selskapsdrift i lokalene i Florvåg. Selskapet Sjøhuset på Askøy AS ble etablert i sommer og føyer seg inn i rekken av foretak som ikke har lykkes i havnen.
 
- Jeg solgte meg ut fordi jeg ikke hadde fått den omsetningen jeg hadde forventet, sier den forrige eieren til Askøyværingen.
 
Et betydelig ubetalt husleiekrav skal være en av hovedgrunnene til at B og W Gruppen, som også er huseier, valgte å overta aksjene fra den tidligere eieren, i tillegg til et ønske om å opprettholde aktiviteten i lokalene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Slovenske viner fortjener din oppmerksomhet

Vinlandet Slovenia er i stor utvikling med en rekke unge entusiastiske vinmakere som har stor vilje og ikke minst evne til lykkes på det internasjonale vinmarkedet. Særlig positivt er det at de prioriterer mange av sine lokale druer, hvilket gjør slovenske viner mer unike. Les hele saken

Til toppen