Skal drive Bølgen

Hege Fjeldstad er hyret inn til å drive restauranten i Bølgen i Larvik. Det er kulturhussjef Morten Hagevik strålende fornøyd med.

Valget av personen som skal drive den nye restauranten, som for øvrig har fått navnet Bølgen Bar & Restaurant, falt på Café Passagen-innehaver Hege Fjeldstad, skriver Østlands-Posten.
I tillegg til sine drøye tre år ved Passagen har den nye restaurantsjefen jobbet i 12 år ved blant annet Hotel Continental i Oslo.

Kulturhussjef Morten Hagevik avslører at man i lengre tid har vært på leting etter den perfekte personen til å ha ansvar for matdelen i Bølgen.

- Vi har sett etter en person med helt spesielle egenskaper, og den personen har vi nå funnet, sier Hagevik, til avisen.

Også den nye restaurantsjefen selv har tro på at hun er velegnet for jobben.
- Etter mange år i bransjen, og de tre siste ved Passagen, har jeg funnet ut hva folk vil ha, sier Fjeldstad.

Hun sier de vil ha rene smaker.
- Når man spiser kjøtt, skal man også smake at det er nettopp det man spiser. Det er mitt hovedprinsipp, og fra det viker jeg ikke en tomme, sier hun.
Nå skal hun konkurrere mot blant annet Becks nede ved vannkanten på Fritzøe Brygge. Det trenger imidlertid ikke å være noe onde, i følge Fjeldstad.

- Jeg tror faktisk to gode restauranter nærmest vegg-i-vegg vil trekke enda flere folk til Indre havn, sier Fjeldstad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen