Skaslien utvider

Familiebedriften Skaslien Gjestgiveri utvider og investerer 17 millioner kroner.

Prosjektet er allerede i gang, og med en investering på 17 millioner kroner vil det nye Skaslien Gjestgiveri stå klart før julebordsesongen begynner i år.
 
Hotellavdelingen vil da bestå av 24 nye moderne rom i tillegg til de 16 opprinnelige.
 
Gjestgiveriet satser også på å gi sine trofaste bedriftskunder et bedre tilbud, og sammen med de nye funksjonelle hotellrommene, vil de kunne tilby en helt ny kurs- og konferanseavdeling.
 
Veiskille
Bedriften ble grunnlagt av Kirsten Skaslien i 1952. Opp igjennom årene har den utvidet seg og åpnet opp for ikke bare overnatting, men utleie av campinghytter, catering, restaurant og tilbud i form av kurs- og møterom.
 
Skaslien Gjestgiveri har blitt et kjent merkenavn og bedriften har markert seg på mange plan. I 2002 ble de kåret til Årets spisested langs veien.
 
Daglig leder ved Skaslien Gjestgiveri, Elin Skaslien, sier at bedriften i år sto ved et veiskille. De kunne velge å enten bygge ned, eller satse større. Det siste alternativet ble valgt og Skaslien møter framtidens krav med et mer moderne og funksjonelt tilbud som fortsatt bærer preg av den tradisjonelle stilen gjestgiveriet står for.
 
Ut på dato
- Rommene våre har gått ut på dato, og det skal vi gjøre noe med, sier Skaslien, og legger til at de er veldig glade for at de også vil kunne tilby handikaprom.
 
- Tilgjengelighet for alle er viktig for oss, og noe vi satser stort på, sier hun. 
 
Moderne
Større kursrom og moderne utstyr som tilfredsstiller dagens behov er det Skaslien Gjestgiveri vil tilby sine kunder fra høsten av. De sikter seg inn mot det regionale kurs- og konferansemarkedet. Det nye kursrommet vil kunne romme 150 personer, men det kan også deles inn i to mindre rom, slik at det kan tilpasses mindre grupper.
 
Vil tilpasse
- Vi vil også tilpasse oss yrkesreisende, og turistmarkedet ikke minst, sier Skaslien til Glåmdalen.
 
Skaslien skal bli et opplevelseshotell, og det planlegges aktiviteter tett opp mot lokal historie og attraksjoner i distriktet.
 
Skaslien vil også komme med flere tilbud til bedriftsmarkedet.
 
Men det er Skaslien som restaurant som fortsetter å være hovedattraksjonen.
 
Skaslien Gjestgiveri er kjent både i og utenfor distriktet for sin meny som er preget av vilt hentet lokalt fra skog, fjell, innsjø og elv.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen