Skikkelig Flavours på Hove

I år blir det ekstra høy kvalitet på maten på Hovefestivalen.
Redaksjonen
04 Juni 2009 - 10:05

Det er kokkelaget Flavours som inkluderer noen av landets aller fremste kokkestjerner, som skal stå for mattilbudet til så vel artister som publikum. Mens artistene som i år teller toppnavn som Slipknot, Fat Joe og The Killers, blir servert backstage, er det på festivalrestauranten Flekken at publikum kan nyte lekkerbiskene fra Flavours.

Flavours stiller altså mann- og stjernesterkt på Hove med både sølvmedaljevinner fra "verdensmesterskapet" i kokkekunst, Bocuse d'Or, Tom Victor Gausdal og hans mulige arvtaker, Gunnar Hvarnes, som er Årets Kokk og skal representere Norge i Bocuse d'Or 2010.

- Vi gjør dette fordi vi synes det er gøy. Det er absolutt ikke noe vi gjør for å tjene penger. Vi fyller opp en bil med flinke kokker fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, og tre med flinke folk fra Oslo. Gutta ser på dette som en ferie, som noe vi gjør for opplevelsens skyld. Se noen kule band, henge ut og lage mat. Det er en perfekt sommeropplevelse for oss, sier Gunnar Hvarnes.

Restauranten på Flekken åpner klokka 15 og stenger kl 23 hver kveld i løpet av festivaluka. Deretter gjøres restauranten om til utendørs klubb med norske og internasjonale DJs.

Hovefestivalen går av stabelen fra 22.-25. juni i naturskjønne omgivelser på Tromøya utenfor Arendal. Blant årets artister er The Killers, Faith No More, The Prodigy, Slipknot, Fat Joe, Q- Tip og Franz Ferdinand. Mer informasjon på www.hovefestivalen.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils
Matkurs og vinkurs
Masterclass BEINSPIRED

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils

På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her