Slik er betingelsene

Apéritif tilbyr deg å bestille polvarer på et hvilket som helst Vinmonopol både for å få dem kjørt hjem til deg eller slik at du kan hente dem selv. Du kan også lage din egen handleliste hvis du vil gå selv på polet å være sikker på at du får med deg hjem det du hadde bestemt deg for på forhånd. Her finner du mer om betingelsene for å få varene hjemkjørt.

Tro nå ikke at å bestille polvarer ved hjelp av PC og internett, er science fiction. Polet kjører varene hjem på dørstokken din. Det koster deg drøye hundrelappen, men du slipper polkøen. Bor du slik til at det er langt til Polet, leveres de til og med gratis til deg eller til nærmeste postkontor. Slik praktiserer polet utkjøring, levering og kjøresoner

Utkjøring

I Polets kjøresoner leveres varer med et kjøregebyr.

Se gebyrene her

Dersom du bor utenfor kjøresonene sendes varene som pakkepost eller med transportselskap. Du betaler ikke porto/frakt for denne tjenesten.

Postforsendelse

I de områdene av landet med størst avstand til nærmeste butikk kan kundene få levert varene til nærmeste postkontor eller med landpostbud, og Vinmonopolet betaler frakten. Eventuelt oppkravsgebyr eller gebyr for betalingsformidling betales av kunden. Varene sendes fra nærmeste forsendelsesbutikk. Kontakt nærmeste Vinmonopol-butikk for nærmere informasjon om kjøresoner.

Bruk Pollisten

Du kan selvfølgelig ringe inn bestillingen din, men faren er stor for misforståelser. Derfor bør du satse på vårt bestillingssystem. Pollisten har du allerede tilgang til på våre sider og du kan benytte bestillingsknappen som står ved hvert eneste produkt. Dessuten en adresseliste over polutsalgene med telefon og faksnummer. Bestillingsskjemaet kan du sende direkte fra PC.

Her finner du faks- og telefonnummer til ditt nærmeste pol. Har du spørsmål, send oss en mail aperitif@aperitif.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen