Slik er betingelsene

Apéritif tilbyr deg å bestille polvarer på et hvilket som helst Vinmonopol både for å få dem kjørt hjem til deg eller slik at du kan hente dem selv. Du kan også lage din egen handleliste hvis du vil gå selv på polet å være sikker på at du får med deg hjem
Redaksjonen
27 Mai 2001 - 10:42

Tro nå ikke at å bestille polvarer ved hjelp av PC og internett, er science fiction. Polet kjører varene hjem på dørstokken din. Det koster deg drøye hundrelappen, men du slipper polkøen. Bor du slik til at det er langt til Polet, leveres de til og med gratis til deg eller til nærmeste postkontor. Slik praktiserer polet utkjøring, levering og kjøresoner

Utkjøring

I Polets kjøresoner leveres varer med et kjøregebyr.

Se gebyrene her

Dersom du bor utenfor kjøresonene sendes varene som pakkepost eller med transportselskap. Du betaler ikke porto/frakt for denne tjenesten.

Postforsendelse

I de områdene av landet med størst avstand til nærmeste butikk kan kundene få levert varene til nærmeste postkontor eller med landpostbud, og Vinmonopolet betaler frakten. Eventuelt oppkravsgebyr eller gebyr for betalingsformidling betales av kunden. Varene sendes fra nærmeste forsendelsesbutikk. Kontakt nærmeste Vinmonopol-butikk for nærmere informasjon om kjøresoner.

Bruk Pollisten

Du kan selvfølgelig ringe inn bestillingen din, men faren er stor for misforståelser. Derfor bør du satse på vårt bestillingssystem. Pollisten har du allerede tilgang til på våre sider og du kan benytte bestillingsknappen som står ved hvert eneste produkt. Dessuten en adresseliste over polutsalgene med telefon og faksnummer. Bestillingsskjemaet kan du sende direkte fra PC.

Her finner du faks- og telefonnummer til ditt nærmeste pol. Har du spørsmål, send oss en mail aperitif@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her