Slik er betingelsene

Apéritif tilbyr deg å bestille polvarer på et hvilket som helst Vinmonopol både for å få dem kjørt hjem til deg eller slik at du kan hente dem selv. Du kan også lage din egen handleliste hvis du vil gå selv på polet å være sikker på at du får med deg hjem
Redaksjonen
27 Mai 2001 - 10:42

Tro nå ikke at å bestille polvarer ved hjelp av PC og internett, er science fiction. Polet kjører varene hjem på dørstokken din. Det koster deg drøye hundrelappen, men du slipper polkøen. Bor du slik til at det er langt til Polet, leveres de til og med gratis til deg eller til nærmeste postkontor. Slik praktiserer polet utkjøring, levering og kjøresoner

Utkjøring

I Polets kjøresoner leveres varer med et kjøregebyr.

Se gebyrene her

Dersom du bor utenfor kjøresonene sendes varene som pakkepost eller med transportselskap. Du betaler ikke porto/frakt for denne tjenesten.

Postforsendelse

I de områdene av landet med størst avstand til nærmeste butikk kan kundene få levert varene til nærmeste postkontor eller med landpostbud, og Vinmonopolet betaler frakten. Eventuelt oppkravsgebyr eller gebyr for betalingsformidling betales av kunden. Varene sendes fra nærmeste forsendelsesbutikk. Kontakt nærmeste Vinmonopol-butikk for nærmere informasjon om kjøresoner.

Bruk Pollisten

Du kan selvfølgelig ringe inn bestillingen din, men faren er stor for misforståelser. Derfor bør du satse på vårt bestillingssystem. Pollisten har du allerede tilgang til på våre sider og du kan benytte bestillingsknappen som står ved hvert eneste produkt. Dessuten en adresseliste over polutsalgene med telefon og faksnummer. Bestillingsskjemaet kan du sende direkte fra PC.

Her finner du faks- og telefonnummer til ditt nærmeste pol. Har du spørsmål, send oss en mail aperitif@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her