Smak flere hundre viner fra California

Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan smake viner fra et av de mest spennende vinområdene i verden.
Redaksjonen
05 Oktober 2007 - 19:29

California Wine Institute og Apéritif inviterer deg til å delta på en spennende bransjesmaking tirsdag den 23. oktober på Månefisken i Oslo.
 
California blir regnet som en del av den nye vinverdenen, men det er faktisk et område med lange vintradisjoner.

Helt siden 1700-tallet har det vært dyrket vin her, og nå kan du være med og smake hva mer enn 250-år med vinmaking har resultert i.

Påmeldingslenken finner du nedenfor

Kvalitet og terroir
California er viden kjent for høy kvalitet på sine viner, og med mer enn 100 druesorter og nesten like mange forskjellige vinområder, kan du finne en stor bredde i smak og karakter.

Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner.

Møt vinmakerne
Det ikke ofte at du får anledning til å møte så mange vinmakere fra California samlet på ett sted samtidig.
 
Så benytt anledningen denne tirsdagen til å smake flere hundre viner og stille de de spørsmålene du alltid har lurt på rundt deres viner!
 
Oversikt over hvilke vingårder som deltar finner du nedenfor

Er du interessert i California og deres viner bør du virkelig ikke gå glipp av denne spennende smakingen.
 
Arrangementet tirsdag 23. oktober forløper seg slik:
 
kl 15.00 - 17.00 : Presse og HORECA
 
kl 17.00 - 19.00 : Vinmonopolet
 
kl.19.00 - 21.30 : Konsumenter
 
Sted: Månefisken, Sagveien 23 A, 0456 Oslo (se kart nedenfor)

 

Spørsmål? Send en mail.

Dette er vingårdene som vil være representert:

Fetzer Vineyards
Bonterra Vineyards
Ernest & Julio Gallo Winery
Dancing Bull
Gallo Family Vineyards
Gallo Turning Leaf
Ernest & Julio Gallo Coastal Vineyards
Ironstone Vineyards
Leaping Horse
Sonoma Creek
Dog Tail
Merryvale Vineyards
Seghesio Family Vineyards & Winery
Concannon Vineyard
Fish Eye
Bonny Doon Vineyard
Trinchero Family Estates
Sutter Home
Montevina
Folie a Deux
Napa Cellars
Three Thieves
Wente Vineyards
Hess Collection
Beringer Vineyards
Stone Cellars
Blue Moon
Marimar Estate
Ravenswood
Bogle
Ferrari-Carano
Honig
Landmark
Schramsberg
Z52
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her