Søkerflom til Farris Bad

Det er en flom av søkere til stillingene ved Farris Bad i Larvik.
Redaksjonen
14 November 2008 - 19:00

- Jeg hadde regnet med maks 300 søkere. Så ble det over det dobbelte. Det er helt fantastisk, sier hotellsjef Per Christian Andersen.
 
Mange telefoner
- Jeg får mange telefoner. Jeg skal jobbe på Farris Bad, sier folk. Andre ringer og sier at de har bestemt seg for å flytte tilbake til Larvik, for å jobbe på Farris Bad. Det er en stolthet ved å jobbe der allerede. Det har nok noe med den optimismen og positive tankegangen som Larvik er inne i. Folk er på jakt etter en spennende jobb og å leve det gode liv i Larvik, sier hotellsjefen til Østlandsposten.
 
Sofie Lindh Berglund har jobbet i hotellkjeden Choice i Sverige i åtte år, og har nå fått jobben som driftssjef ved hotellet. For en uke sien flyttet den svenske 27-åringen til Larvik. Hun er med på den hektiske rekrutteringen.
 
Hav av smaragder
- Jeg sier at vi har et hav av smaragder å velge blant. Både nye og ferske, men også mer erfarne og mode. Nå gjelder det å finne en balanse blant de ansatte. Det viktigste når vi skal ansatte er innstillingen man har, mener hun.
 
Hotellsjefen anslår å skrive kontrakt med 100 til 120 mennesker til å begynne med.
 
Enorm interesse
- Det er en enorm interesse fra folk som bor i Larvik, men vi har søkere fra hele landet og til og med noen fra Tyskland og Sverige, sier hotellsjefen.
 
- Siden hotellet åpner 5. mars må vi få gjort en del avklaringer ganske snart, slik at folk rekker å si opp jobbene sine. Vi regner med å ha de fleste avtaler på plass i løpet av desember og noen i januar, sier Andersen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her