Søket fungerer dårlig og Pollisten lekker

Dessverre har det i lang tid vært problemer med søket på våre sider. Artikler som er publisert etter 6. mars blir ikke vist. Beklageligvis betyr det at du kanskje ikke finner det du leter etter. Icon Medialab, som har ansvaret for drifting av den datatekn
Redaksjonen
26 Mai 2000 - 17:18

Vi ber om unnskyldning for dårlig stabilitet, men kan selv lite gjøre etter å ha tatt opp saken en rekke ganger med Icon Medialab. Vi er imidlertid lovet at alt skal bli bra når vi flyttes til ny server. Arbeidet med det har pågått siden en god stund før påske og vil forhåpentligvis snart være gjort. Det som kanskje kan få en fortgang i saken er at problemet også berører flere andre av Icon Medialabs kunder og har gjort det i lang tid.

Pollisten lekker
Leter du etter polvarer med vurderingen fire stjerner i vår Polliste vil du finne at mange av dem nå bare innholder opplysninger om navn, pris og volum og antall stjerner. Opplysninger om kvaliteten, hva du kan spise til, hvor lenge vinen kan lagres er på mystisk vis forsvunnet etter at de er publisert.

Icon Medialab som drifter vår serverplass og har levert databasen leter nå etter forklaringen. Vi håper at opplysningene snart er på plass igjen og ber om unnskyldning for manglende stabilitet på våre sider. Vi er selvfølgelig svært lite tilfreds med at tjenesten ikke holder mål og stiller spørsmålstegn ved at slikt er mulig og vil gjøre alt vi kan for at problemene skal opphøre. Inntil så er skjedd, må vi overfor deg som bruker, bare beklage.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her