Søket fungerer dårlig og Pollisten lekker

Dessverre har det i lang tid vært problemer med søket på våre sider. Artikler som er publisert etter 6. mars blir ikke vist. Beklageligvis betyr det at du kanskje ikke finner det du leter etter. Icon Medialab, som har ansvaret for drifting av den datatekniske siden og for utviklingen av publiseringsystemet iJo, klarer ikke å løse problemet, men antar at det kan være løst innen utgangen av kvartal 2. etter at det en rekke ganger er gjort forsøk på å få det på plass.

Vi ber om unnskyldning for dårlig stabilitet, men kan selv lite gjøre etter å ha tatt opp saken en rekke ganger med Icon Medialab. Vi er imidlertid lovet at alt skal bli bra når vi flyttes til ny server. Arbeidet med det har pågått siden en god stund før påske og vil forhåpentligvis snart være gjort. Det som kanskje kan få en fortgang i saken er at problemet også berører flere andre av Icon Medialabs kunder og har gjort det i lang tid.

Pollisten lekker
Leter du etter polvarer med vurderingen fire stjerner i vår Polliste vil du finne at mange av dem nå bare innholder opplysninger om navn, pris og volum og antall stjerner. Opplysninger om kvaliteten, hva du kan spise til, hvor lenge vinen kan lagres er på mystisk vis forsvunnet etter at de er publisert.

Icon Medialab som drifter vår serverplass og har levert databasen leter nå etter forklaringen. Vi håper at opplysningene snart er på plass igjen og ber om unnskyldning for manglende stabilitet på våre sider. Vi er selvfølgelig svært lite tilfreds med at tjenesten ikke holder mål og stiller spørsmålstegn ved at slikt er mulig og vil gjøre alt vi kan for at problemene skal opphøre. Inntil så er skjedd, må vi overfor deg som bruker, bare beklage.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen