Sør-afrikansk vinmesse 22. mai

I samarbeid med WOSA og Den norske Vinkelnerforening arrangerer Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) en vinmesse om og med sør-afrikanske viner.
Redaksjonen
28 April 2006 - 12:40

Leverandørene stiller med et stort utvalg av Sørafrikanske viner og mange produsenter vil være tilstede. Maja Berthas Havervall fra WOSA holder foredraget "Sør-Afrika på 45 minutter" og presenterer kvalitetsviner fra landet.
Representanter for den Sørafrikanske ambassaden i Oslo er også invitert til arrangementet.

Sted: Shippingklubben, Haakon VIIs gt. 1, 0161 Oslo
Tid:    22. mai 2006
          kl. 15 - 18 (HoReCa og media)
          kl. 18 - 21 (Vinmonopolet)
 
Foredraget fra WOSA avholdes kl. 18.00 - 18.45 og er åpent for alle.

For spørsmål og påmelding vennligst kontakt Ingunn Jordheim, generalsekretær i
VBF, e-post: ingunn.jordheim@vbf-org.no eller telefon: 918 22 847 innen 12. mai.

Foreløpig påmeldte leverandører med produsenter i parentes:
• Podium Wines (Havana Hills, Pulpit Rock, Hidden Valley)
• Maxxium (Golden Kaan )
• Amka/Saga
• Stenberg & Blom
• Best Cellars
• Engelstad
• Amundsen (The Company og Wine People)
• Bibendum
• Haugen-Gruppen
• Christiania Vin & Brennevin
• Strøm (Le Bonheur og Jacobsdale Estate)
• World Wines
• Arcus
• Fondberg (Douglas Green Bellingham, Fairview og De Wetshof)

Last ned invitasjon her:

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her