Sør-afrikansk vinmesse 22. mai

I samarbeid med WOSA og Den norske Vinkelnerforening arrangerer Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) en vinmesse om og med sør-afrikanske viner.
Redaksjonen
28 April 2006 - 12:40

Leverandørene stiller med et stort utvalg av Sørafrikanske viner og mange produsenter vil være tilstede. Maja Berthas Havervall fra WOSA holder foredraget "Sør-Afrika på 45 minutter" og presenterer kvalitetsviner fra landet.
Representanter for den Sørafrikanske ambassaden i Oslo er også invitert til arrangementet.

Sted: Shippingklubben, Haakon VIIs gt. 1, 0161 Oslo
Tid:    22. mai 2006
          kl. 15 - 18 (HoReCa og media)
          kl. 18 - 21 (Vinmonopolet)
 
Foredraget fra WOSA avholdes kl. 18.00 - 18.45 og er åpent for alle.

For spørsmål og påmelding vennligst kontakt Ingunn Jordheim, generalsekretær i
VBF, e-post: ingunn.jordheim@vbf-org.no eller telefon: 918 22 847 innen 12. mai.

Foreløpig påmeldte leverandører med produsenter i parentes:
• Podium Wines (Havana Hills, Pulpit Rock, Hidden Valley)
• Maxxium (Golden Kaan )
• Amka/Saga
• Stenberg & Blom
• Best Cellars
• Engelstad
• Amundsen (The Company og Wine People)
• Bibendum
• Haugen-Gruppen
• Christiania Vin & Brennevin
• Strøm (Le Bonheur og Jacobsdale Estate)
• World Wines
• Arcus
• Fondberg (Douglas Green Bellingham, Fairview og De Wetshof)

Last ned invitasjon her:

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her