Sør-afrikansk vinmesse 22. mai

I samarbeid med WOSA og Den norske Vinkelnerforening arrangerer Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) en vinmesse om og med sør-afrikanske viner.
Redaksjonen
28 April 2006 - 12:40

Leverandørene stiller med et stort utvalg av Sørafrikanske viner og mange produsenter vil være tilstede. Maja Berthas Havervall fra WOSA holder foredraget "Sør-Afrika på 45 minutter" og presenterer kvalitetsviner fra landet.
Representanter for den Sørafrikanske ambassaden i Oslo er også invitert til arrangementet.

Sted: Shippingklubben, Haakon VIIs gt. 1, 0161 Oslo
Tid:    22. mai 2006
          kl. 15 - 18 (HoReCa og media)
          kl. 18 - 21 (Vinmonopolet)
 
Foredraget fra WOSA avholdes kl. 18.00 - 18.45 og er åpent for alle.

For spørsmål og påmelding vennligst kontakt Ingunn Jordheim, generalsekretær i
VBF, e-post: ingunn.jordheim@vbf-org.no eller telefon: 918 22 847 innen 12. mai.

Foreløpig påmeldte leverandører med produsenter i parentes:
• Podium Wines (Havana Hills, Pulpit Rock, Hidden Valley)
• Maxxium (Golden Kaan )
• Amka/Saga
• Stenberg & Blom
• Best Cellars
• Engelstad
• Amundsen (The Company og Wine People)
• Bibendum
• Haugen-Gruppen
• Christiania Vin & Brennevin
• Strøm (Le Bonheur og Jacobsdale Estate)
• World Wines
• Arcus
• Fondberg (Douglas Green Bellingham, Fairview og De Wetshof)

Last ned invitasjon her:

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Dagens rett

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger

Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her