Spar på favorittvinene dine her

Hele 6 200 lesere har allerede laget sin egen online vinkjeller her på aperitif.no der de lagrer opplysninger om de vinene de har spart på eller har smakt. Min vinkjeller har nå fått nytt utseende og ikke minst langt bedre funksjonalitet.
Redaksjonen
17 Oktober 2005 - 11:15

Lag din egen vinkjeller her (klikk for å registrere deg)
Besøk vinkjelleren din her (klikk for å logge deg inn)

Synes du det er vanskelig å huske hva vinene du likte best heter og hvordan de faktisk smakte? Du er ikke alene. Derfor har godt over 6 000 lesere laget sin egen online vinkjeller der de sparer på opplysninger om vinene de har smakt eller kanskje har gjemt på.

Foruten å legge inn tradisjonelle opplysninger om vintype, navn, årgang, pris, område og land osv, kan du lagre opplysninger om hvor mange flasker du har i "kjelleren", når vinen bør drikkes, til hva slags mat og hva den kostet.

Dessuten og ikke minst kan du selvfølgelig legge inn dine smaksnotater. Men ikke bare dine egne meninger om vinen er det plass for, også hva aviser og tidsskrifter har skrevet om vinen kan du enkelt legge inn med poeng, stjerner eller terningkast. Med enkle tastetrykk ser du umiddelbart hva du har tatt vare på av opplysninger.

Les mer om Min vinkjeller (klikk)

Har du allerede en vinkjeller?
For deg som allerede har laget din egen vinkjeller kan vi love at funksjonaliteten er langt bedre. Besøk derfor din egen online vinkjeller i dag og legg inn nye opplysninger om nye viner.

Lag din egen vinkjeller her (klikk for å registrere deg)
Besøk vinkjelleren din her (klikk for å logge deg inn)
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her