Spar på favorittvinene dine her

Hele 6 200 lesere har allerede laget sin egen online vinkjeller her på aperitif.no der de lagrer opplysninger om de vinene de har spart på eller har smakt. Min vinkjeller har nå fått nytt utseende og ikke minst langt bedre funksjonalitet.

Lag din egen vinkjeller her (klikk for å registrere deg)
Besøk vinkjelleren din her (klikk for å logge deg inn)

Synes du det er vanskelig å huske hva vinene du likte best heter og hvordan de faktisk smakte? Du er ikke alene. Derfor har godt over 6 000 lesere laget sin egen online vinkjeller der de sparer på opplysninger om vinene de har smakt eller kanskje har gjemt på.

Foruten å legge inn tradisjonelle opplysninger om vintype, navn, årgang, pris, område og land osv, kan du lagre opplysninger om hvor mange flasker du har i "kjelleren", når vinen bør drikkes, til hva slags mat og hva den kostet.

Dessuten og ikke minst kan du selvfølgelig legge inn dine smaksnotater. Men ikke bare dine egne meninger om vinen er det plass for, også hva aviser og tidsskrifter har skrevet om vinen kan du enkelt legge inn med poeng, stjerner eller terningkast. Med enkle tastetrykk ser du umiddelbart hva du har tatt vare på av opplysninger.

Les mer om Min vinkjeller (klikk)

Har du allerede en vinkjeller?
For deg som allerede har laget din egen vinkjeller kan vi love at funksjonaliteten er langt bedre. Besøk derfor din egen online vinkjeller i dag og legg inn nye opplysninger om nye viner.

Lag din egen vinkjeller her (klikk for å registrere deg)
Besøk vinkjelleren din her (klikk for å logge deg inn)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen